Tri pravila od kojih Anđelina Džoli ne odstupa u RODITELJSTVU: Način na koji vaspitava DECU uticao je na IZBOR njihovog ZANIMANJA, evo čime će se baviti u BUDUĆNOSTI

Vesti 02.12.2022 10:10 0

Anđelina Džoli i Bred Pit razvode se godinama, a pravi razlozi razvoda i dalje su pod velikim znakom pitanja

Tri pravila od kojih Anđelina Džoli ne odstupa u RODITELJSTVU: Način na koji vaspitava DECU uticao je na IZBOR njihovog ZANIMANJA, evo čime će se baviti u BUDUĆNOSTI

Shutterstock

Anđelina Džoli i Bred Pit su 2005. godine bili glavna tema medija širom sveta jer je Džoli optužena da je izazvala razvod Pita i njegove bivše supruge Dženifer Aniston.

Iako su se svim silama trudili da da izbegnu pažnju medija i demantuju aferu, Džoli je naredne godine potvrdila da očekuju svoje prvo dete zajedno - ćerku po imenu Šajlo Nouvel Džoli-Pit. Imaju ukupno šestoro dece, od kojih je troje usvojeno: Medoksa (21), Paksa (18), Zaharu (17), Šajlo (16) i 14-godišnje blizance Noksa i Vivijen. Iako su u procesu razvoda već šest godina, javnost i dalje intrigira njihov odnos.

Kao jedan od najčešćih razlog za razvod poznatog para navodi se odnos poznatog glumca prema članovima porodice. Anđelina ga je čak optužila da je bio agresivan prema njoj i prema deci, ali je on to demantovao.


U septembru 2016, FBI i Odeljenje za decu i porodicu Los Anđelesa istražili su Pita zbog zlostavljanja dece. Anđelina ga je optužila da verbalno zlostavljao svu decu, ali i da je  fizički zlostavljao jedno dete.

FBI je naknadno oslobodio Pita svih optužbi. Sudija je takođe bi blagonaklon , pa je dodelio zajedničko starateljstvo nad decom nakon saslušanja iza zatvorenih vrata. Međutim, čini se da je Anđelina Džoli veoma zaštitnički nastrojena prema svojoj deci i postoji nekoliko pravila koja je postavila kako bi osigurala da mogu da žive prilično normalnim životom.
 

Sva deca volontiraju i bave se običnim poslovima


Anđelina Džoli iznenadila je fanove kada je sa decom tiho otišla u park za pse i prodavala organske poslastice za pse. Sara Ramos, koja je glumila Hedi u filmu „Roditelji i deca“, objavila je na Instagramu fotografiju koju je snimila Džoli i njeno troje dece u lokalnom parku za pse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ramos (@saraheramos)


Iza nje ispred klupe bio je sklopivi sto sa natpisom domaće izrade i red smeđih papirnih kesa sa poslasticama za pse. Za stolom su sedeli 14-godišnji blizanci Noks i Vivijen i 16-godišnja Šajlo i prodavali poslastice za pse. „Nisam sigurna zašto me je Bog izabrao da ispričam ovu priču, ali moram da ispunim svoj poziv: pre nekoliko meseci otišao sam u park za pse i video Anđelinu Džoli kako prodaje organske poslastice za pse“, napisala je Ramos na Instagramu.

Sva deca idu na porodičnu terapiju


Nakon razvoda popularnog glumačkog para, Džoli je dala prioritet terapiji za svoju decu kako bi se izborila sa svojim razvodom od Breda Pita. Izvor blizak porodici otkrio je medijima da su Džoli i sva njena deca započeli terapiju. „Bila je to traumatična situacija."

„Svima im je bilo teško. Navikli su na više aktivnosti i više zabave, pa im je teško da ostanu sami kod kuće. Mlađa deca ne razumeju šta se dešava."

Deca Anđeline Džoli moraju da steknu različita iskustva

U intervjuu za "Entertainment Tonight", Džoli je izjavila da nijedno od njene dece nema ambicije da se bavi glumom. Međutim, dok je radila na Kung Fu Pandi 3, glumica je povela svoju decu sa sobom na set gde su stvarali životinjske zvuke za neke od pandi u animiranom filmu.



"Bili su malo stidljivi", rekla je Džoli. „Oni zapravo ne žele da budu glumci, ali nisam želela da propuste priliku. Došli su i lepo se zabavili.“Majka šestoro dece otkrila je da su njena deca više zaimteresovana za humanitarni rad. „Bave se humanitarnim radom, takvim stvarima, to ih zanima.

 
Komentari (0)
Loading