Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua "Ja imam talenat" je toliko PRETERAO sa botoksom, da je lice počelo da mu se TOPI

Vesti 04.12.2022 09:25 0

Sajmon Kauel je voditelj poznat kao član žirija u "X Faktoru" i britanskoj i američkoj verziji serijala "Ja imam talenat"

Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua "Ja imam talenat" je toliko PRETERAO sa botoksom, da je lice počelo da mu se TOPI

Profimedia

Televizijska zvezda Sajmon Kauel (63) zabrinuo je obožavatelje svojim izgledom. Na službenom Tviteru britanskog šoua "Supertalenat" objavljen je video u kojemu se Sajmon obraća gledaocima kako bi ih ohrabrio da se prijave na audicije za novu sezonu popularnog takmičenja.

U komentarima na Tviteru ljudi su istakli kako je njegov izgled zabrinjavajuć, da je preterao s botoksom ili estetskim operacijama i da je neprepoznatljiv.

- Nisam jedan od onih koji komentariše tuđi izgled, ali lice mu izgleda kao da se topi, napisao je jedan Tviteraš.

Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua

Profimedia

 

 

Postojali su i oni koji su se čak zapitali da li je to njegov realan lik ili za privlačenje pažnje nosi masku.

- Izgleda plastično, fejk, nosi li on to masku - pitao se jedan korisnik Tvitera.

- Gde su mu nestala ramena i ima tako tanak vrat - primetio je drugi.

- Neko je zaboravio sa isključi Snapchat filter, dodao je drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Sajmon nikada nije skrivao da je lice poboljšavao botoksom, a sa korekcijama je započeo 2016. godine jer je želeo da izgleda mlađe. Izjavio je i kako je jednom preterao s botoksom, što je njegovog sina uplašilo.

Komentari (0)
Loading