Ko je Vaja Dujović, glumica koju porede sa slavnim ocem, a osvojila je publiku samo JEDNOM ulogom?!

Vesti 29.10.2021 09:10 1

Glumica koju smo imali prilike da gledamo u filmu "Nečista krv - greh predaka", postala je sinonim za prirodnost, prefinjenost i specifičnu izražajnost na sceni

Ko je Vaja Dujović, glumica koju porede sa slavnim ocem, a osvojila je publiku samo JEDNOM ulogom?!

Alo

Prelepa Vaja Dujović koja je pored Nečiste krvi glumila i u "Santa Marija della Salute", "Državni službenik", osvojila je široku masu svojim talentom za glumu, lepotom i umetničkim izrazom koji su prepoznali ljubitelji domaće kinematografije.

Ona je završila glumu u Beogradu na  "Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu", a godinama unazad nastupa na pozorišnim scenama, neretko i sa ocem Vladanom Dujovićem koji je od osamdesetih na javnoj sceni.

 

 

- To je mač sa dve oštrice. Olakšano mi je da se bavim ovim poslom jer sam upućena kako izgleda sve i kako funkcioniše, odrasla sam u pozorištu. Sa druge strane, od nas dece glumaca se očekuje mnogo više, jer kao znamo neke ljude iz posla - izjavila je za Mondo kada su je svojevremeno upitali.

 

Ona na prvi pogled jako podseća na oca, posebno kada se nađe na filmskom platnu, ali je od majke nasledila harizmu, osmeh i držanje.

 

 

Dujovićeva neretko putem svog Instagram pofila deli idilične porodične fotografije, a one na kojima je i brat Andrija prikazuju istinsku srećnu koju su stvorili.

 

Komentari (1)
Loading
Mario Sarafciger
29.10.2021 15:28

Lepa prirodna devojka ,lice koje se pamti a ne kao one operisane silikonke koje sve lice jedna na drugu pa ih covek nemoze ni razlikovati