Anika je NAJBOGATIJA Srpkinja: Ovako izgledaju njena DVA doma na DVE elitne lokacije, sve SIJA od glamura

Lana Vidović Vesti 05.12.2022 17:18 0

Vrata svoja dva doma za “Super TV”, pre izvesnog vremena, otvorila je manekenka Anika Božić, koja zajedno sa suprugom Jusufom al Sarajem uživa na dve luksuzne lokacije

Anika je NAJBOGATIJA Srpkinja: Ovako izgledaju njena DVA doma na DVE elitne lokacije, sve SIJA od glamura

Printscreen/Instagram

 

Manekenka i najbogatija Srpkinja Anika Božić al Saraj mogla bi da se pohvali sa dva doma na dve elitne lokacije u kojima živi.

 

 

Jedan deo godine živi u Parizu gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži. Letnje dane obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi pored mora mogla da uživa i opusti se sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom.

 

 

Kako ističe za “Super TV”, oba prostora su joj draga, jer svaki ima svoju čar.

 

 

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži – kaže Anika na početku razgovora, koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene.

Printscreen/Instagram

 

 

Uz stan tu je naravno i garaža. Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji.

 

Komentari (0)
Loading