Tragičan život Martinine SUPRUGE: Nad njenom sudbinom i Bog je plakao, a sreću je pronašla tek sa SLAVNOM TENISERKOM u skoro petoj deceniji života

K.Ć. Vesti 24.10.2022 08:50 1

Teška životna priča!

Tragičan život Martinine SUPRUGE: Nad njenom sudbinom i Bog je plakao, a sreću je pronašla tek sa SLAVNOM TENISERKOM u skoro petoj deceniji života

Tanjug/Ap

Životna saputnica i supriga Martine Navratilove, nekada je bila Mis SSSr-a, a kasnije je Julija Lemigova odlučila da učestvuje u jednom američkom šou programu "Domaćice iz majamija".

Ovaj šou je bio popularan od 2011. do 2013. godine, a onda je prekinut. Međutim, sada se vraća na male ekrane, a premijera će biti u decembru, prenosi Page Six.

Julija Lemigova (49) je novo lice u ovom šou. Publiku je zainteresovala njena prošlos koja je obeležena brojnim tragedijama, ali ih zanima i njen brak sa poznatom teniserkom Navratilovom. 

Martina je rođena u Čehoslovačkoj, koja je tada bila komunistička zemlja, a Julija u Sovjetskom Savezu.

- Pretpostavljam da je naše slično istočnoevropsko poreklo u početku omogućilo našu vezu. Imale smo puno toga zajedničkog. Sećam se da je bila jako duhovita, puno smo se smejale - izjavila je Julia u jednom od intervjua za Dejli Mejl.

Julijin otac je bio pukovnik Crvene armije u Moskvi. Ona je 1990. godine postala Misa SSSR-a, a godinu dana kasnije i druga pratilja za Miss Univerzuma . Ovi uspesi su joj otvorili velika vrata sveta manekenstva, pa je zbog toga otputovala u zapadnu Evropu, gde se kasnije upustila u emotivnu vezu sa Edouardom Sternom, najbogatijim muškarcem u celoj Francuskoj.

Njih dvoje su 1999. godine dobili i naslednika koji je zbog unutrašnjeg krvarenja, sa samo pet meseci preminuo. A samo par dana pre Julija je unajmila bugarku da im bude dadilja, koja je odmah nakon smrti deteta nestala.

Kasnije je za Dejli Mejl otkrila da je službena istraga bila zaustavljena, a ona nije mogla sama dalje da istražuje i da je sve bilo van njene kontrole i jako bolno.

Život je uopšte nije štedeo. Samo nekoliko godina kasnije još jedna tragedija joj je pokucala na vrata. Naime, njen muž Edouard  je ubijen 2005. godine iz vatrenog oružija i sve to nakon sado-mazo večeri. Njegova ljubavnica Sesili je uhapšena i osuđena za ubistvo.

Konačno, nakon dugih i teških godina, Julija (49) je pronašla svoj mir i sreću sa bivšom teniserkom Martinom Navratilovom (65). Njih dve su pre braka se godinama zabavljale, a 2014. godine ju je teniserka zaprosila na televiziji na US Openu. Venčanje se održalo u Njujorku tri meseca kasnije.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
JOVO
24.10.2022 13:45

Bog plakao za lezbačom, vi stvarno niste normalni :/