"Moje srce je slomljeno, razbijeno": Supruga Arijana i ćerke Viktorija i Virdžinija su se DIRLJIVIM porukama OPROSTILE od Siniše Mihajlovića

Vesti 17.12.2022 11:00 0

Srbiju je veoma rastužila vest da je naš proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović napustio ovaj svet.

"Moje srce je slomljeno, razbijeno": Supruga Arijana i ćerke Viktorija i Virdžinija su se DIRLJIVIM porukama OPROSTILE od Siniše Mihajlovića

Printscreen/ Instagram

Iza njega je ostala prelepa porodica na koju je bio ponosan. Na njihovim Instagram profilima su se uz fotografije, pojavile dirljive poruke koje su upućene preminulom fudbaleru.

- Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz tvog sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć – napisala je njegova supruga Arijana.

 

 

- Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao uključen. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svega. Bio si previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban – napisala je ćerka Virdžinija.

 

 

- Sišla sam dole, pružila ti ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moje još traje i više mi ne trebaju slučajnosti, rezerve, zamke, poruke onih koji veruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku ne već zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su od nas jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Volim te svim srcem tata, čista, retka duša, ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav. Gde god da si, znam kako da volim do tamo – ispisala je ćerka Viktorija.

 

 

Da podsetimo, Sinišina porodica, supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, se zvaničnim saopštenjem oprostila od glave porodice Siniše Mihajlovića:

- Bio je divan čovek, izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama,sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesandro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živećemo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - stoji u soapštenju.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading