Ona će večeras tešiti Mbapea: Šokiraćete se kada vidite TRANSRODNU devojku sa kojom je slavni fudbaler

K.Ć. Vesti 18.12.2022 19:26 4

U velikom finalu Svetskog prvenstva u Kataru igrali su Francuska i Argentina, a prvo mesto su odneli "gaučosi". Za Francusku reprezentaciju igra čuveni Mbape

Ona će večeras tešiti Mbapea: Šokiraćete se kada vidite TRANSRODNU devojku sa kojom je slavni fudbaler

EPA

Kilijan Mbape nekoliko meseci izlazi sa poznatom manekenkom Ines Rau nakon raskida sa glumicom Emom Smet, piše italijanska novinska agencija Korijere delo Sports 

Prema pisanju medija, Mbape i Rau su u vezi nekoliko meseci, a prvi put su zajedno viđeni tokom Kanskog filmskog festivala u maju ove godine.

Par je kasnije viđen na jahti, a superzvezda Pari Sen Žermena je nosio svoju ljubavnicu dok su zajedno delili romantični trenutak.

 

 

Ko je Ines Rau?

Rođena je u Parizu u muslimankoj porodici, od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Svoj transrodni identitet otkrila je tek sa 24 godine.

Ines Rau počela je da pleše za di-džejeve na Ibici, kada se sprijateljila sa Dejvidom Getom. Godine 2013, sa 23 godine, prvi put je pozirala gola sa Tajsonom Bekfordom za objavljivanje u OOB, francuskom luksuznom časopisu.

Rau je bila 'Plaiboj' magazina meseca za njihov novembarski broj, što ju je učinilo prvom otvoreno transrodnom ženom koja je predstavljena na taj način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

 

Ona se može pohvaliti preko milion pratilaca na Instagramu. Od trenutka kada se autovala, Ines se zalaže za prava transrodnih osoba. U intervjuu za Vashington Post, rekla je da je izlazak kao transrodna osoba oslobađajuće iskustvo. 

"Spas je govoriti istinu o sebi, bilo da je u pitanju vaš pol, seksualnost, bilo šta", rekla je ona. "Ljudi koji vas odbacuju nisu vredni toga. Ne radi se o tome da vas drugi vole; radi se o tome da voliš sebe."

 

Komentari (4)
Loading
Ana
19.01.2023 13:07

On voli izivljavanja koja ni jedna normalna zena ne bi dozvolila.

Realno
19.01.2023 21:32

@Ana - Mnoge zene bi svasta dozvolile za pare koje on ima... samo sto on izgleda bas i ne voli zene....

bager
06.02.2023 06:40

Ja i ne verujem u pricu o transrodctvu,,vole oni slagati zbog 2 miliona pratioca na drustvenim mrezama,,,

hmm
16.02.2023 20:08

"ona"?