Ovaj GLUMAC je bio PRVA ljubav Seke Sablić: Upoznali su se kao STUDENTI, a ona nikada nije mnogo otkrivala o njihovom odnosu

Vesti 01.01.2023 21:00 0

Glumica nikada nije volela da priča o privatom životu, zbog čega je malo poznato da je popularni glumac bio njena prva ljubav.

Ovaj GLUMAC je bio PRVA ljubav Seke Sablić: Upoznali su se kao STUDENTI, a ona nikada nije mnogo otkrivala o njihovom odnosu

Printscreen/TV Prva

Nakon završetka akademije Seka Sablić i Božidar Stošić, započeli su ljubavnu romansu. Iako njihova ljubav nije potrajala, glumica je uvek sa puno nežnosti pričala o svom dragom kolegi i nekadašnjem partneru.

- Deca su ga obožavala kao "Boleta iz bureta" u vreme emitovanja emisije "Hiljadu zašto". Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - rekla je jednom prilikom Seka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by niko ne zna (@niko_ne.zn)

 

Božidar Stošić, bio je jedan od omiljenih glumaca kod nas, a publika ga je obožavala u ulozi Đorđa Stamenkovića "Mačka" u seriji "Porodično blago".

Pred kraj života, nikome nije govorio da je teško bolestan, a to je jednom prilikom otkrila Seka Sablić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by baustelac (@nebeska.kafana)

 

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je tada Seka Sablić.

Božidar Bole Stošić, preminuo je 13. decembra 2018. godine u 82. godini posle duge i teške bolesti. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Komentari (0)
Loading