Tom Kruz i bizarni običaji za BOŽIĆ: Evo šta slavni glumac šalje prijateljima svake godine u istom periodu

Vesti 23.12.2022 18:10 0

Tom Kruz svake godine šalje svojim poznanicima neobičan poklon povodom Božića

Tom Kruz

Printscreen/Youtube

Reč je o kolaču od bele čokolade i kokosa koji je među poznatim ličnostima već poznat kao "kolač Toma Kruza".

Glumica Kobi Smulders, našoj publici najpoznatija po ulozi Robin u humorističnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", gostovala je u emisiji američkog komičara Džimija Felona. U razgovoru su se, između ostalog, dotakli i predstojećih božićnih praznika, a posebno interesovanje javnosti izazvalo je njeno oduševljenje poklonom koji joj svake godine za Božić šalje Tom Kruz. Glumica je s Tomom snimila film "Džek Ričer" 2016. godine i od tada su u odličnim odnosima.

Glumica je otkrila da joj glumac svakog Božića šalje ovaj kolač. "To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram da priznam da je ukusan", rekla je ona. Nasmejala je i publiku jer je delovalo da se baš raduje ovom skromnom poklonu, a mnoge je fasciniralo to što ga čuva skoro tri meseca.

„Držim ga u frižideru i traje do marta jer često uzimam komadić. Ne znam zašto, nisam ni sladokusac, ali ovo je super! – dodala je uz osmeh popularna glumica.

 

Tom Kruz ovo praktikuje godinama unazad, a među slavnim ličnostima koji su primili slatki poklon su između ostalih i Kristen Danst, Henri Kavil i Džejms Korden.

Glumac je rekao da kolač šalje za božićne praznike većem broju poznanika, a razlog zašto to radi je pomalo neobičan.Naime, Tom Kruz. je otkrio da obožava slatkiše, ali i da ih retko jede zbog treninga.Ztao se posebno raduje praznicima kada bez griže savesti može da konzumira omiljeni kolač, a ujedno da strast prema desertu podeli sa bliskim ljudima.

BONUS VIDEO

 

 
Komentari (0)
Loading