Nekada najlepša ŽENA sveta krišom uslikana: Zbog porodice se ODREKLA karijere, a sada je JEDVA prepoznatljiva

Vesti 24.12.2022 19:00 0

Pre nego što je srela njega, nije ni pomišljala da postane majka. Međutim, između glumaca je planula takva ljubav da je ona okrenula leđa Holivudu i stavila porodicu na prvo mesto.

Nekada najlepša ŽENA sveta krišom uslikana: Zbog porodice se ODREKLA karijere, a sada je JEDVA prepoznatljiva

Profimedia

Američka glumica kubanskog porekla Eva Mendez (48) godinama je važila za jednu od najatraktivnijih poznatih žena, ne samo u Holivudu već na svetu.

Međutim, zbog porodice se povukla iz glume i, uopšte, javnosti, te je izuzetno retko viđamo, a i paparaci nam retko pruže priliku da vidimo poznatu lepoticu. Ipak, nedavno su uspeli da je "uhvate" u Sidneju, dok je izlazila iz spa centra.

Eva je za ovu priliku odabrala udoban stajling, sastavljen od duge haljine za svaki dan, preko koje je obukla laganu belu košulju, a nosila je predimenzioniranu žutu torbu i naočare za sunce. Iako se nije video deo njenog lica, Eva na prvi pogled izgleda apsolutno božanstveno, kako nas je i navikla tokom svojih glumačkih dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Podsetimo, Eva Mendez je od 2011. godine u ljubavi s glumcem Rajanom Goslingom, kog je upoznala na setu filma "Kuća iza borova". Par je 2014. i 2016. godine dobio ćerke Esmeraldu (8) i Amadu (6), a odmah nakon što je prvi put zatrudnela Eva se povukla iz javnosti i rešila da se maksimalno posveti porodici.

– Ono što ljudi ne znaju jeste da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim devojčicama kod kuće – rekla je Eva u jednom intervjuu, potvrdivši tako da je zbog porodice zapostavila karijeru, o čemu se ranije samo spekulisalo.

Nakon što su se nedavno pojavile glasine da su se Rajan Gosling i Eva Mendez venčali u tajnosti, ona je to na neki način potvrdila u Australiji. Porodica već neko vreme boravi u Sidneju, gde Gosling snima novi film, a Eva se zahvalila svima koji su ljubazni i gostoprimljiivi prema "njenom mužu i njoj".

Nekada najlepša ŽENA sveta krišom uslikana: Zbog porodice se ODREKLA karijere, a sada je JEDVA prepoznatljiva

Profimedia

 

Ona je u jednom nedavnom razgovoru za medije istkala da joj majčinstvo nije bilo ni na kraj pameti pre nego što se zaljubila u Rajana Goslinga. Međutim, nakon što je između njih planula ljubav, glumci su poželeli da dobiju potomstvo, pa je Eva rodila prvu ćerku asa 40, a drugu sa 42 godine.

Kako danas kaže, nije bilo lako privići se na novu ulogu, koja joj je iz korena promenila svakodnevicu.

– Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja – istakla je lepa glumica 2020. za Women's Health.

Nedavno je Eva Mendez otkrila da je spremna za povratak u Holivud, ali pod određenim uslovima. Ona danas sve bira imajući u vidu svoju porodicu, pa tako nema nameru da radi bilo šta što deci daje loš primer ili nije prikladno njihovom uzrastu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

– Imam vrlo kratku listu stvari koje ću raditi – istakla je Eva tokom gostovanja u emisiji The View. – Pre dece, radila bih neki projekat ako bi bio zabavan, ali sada neću raditi ništa što ima nasilje i seksualnost.

Ona je istakla da bi volela da dobije takvu ponudu.

– Nadam se. Ali mora da bude lepo i čisto – rekla je Eva i na opasku Vupi Goldberg da bi to mogao da bude "Diznijev" projekat dodala: – Dizni! Savršeno!

Poslednja uloga Eve Mendez bila je u filmu "Izgubljena reka" 2014, a poslednju glavnu ulogu igrala je 2012. u drami "Devojka u razvoju".

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading