"Kao da je frizirao neprijatelj": Svi su zbunjeno gledali u neobičnu PUNĐU Milice Jokanović, a nama je ista Renira Targarijan

J.V. Vesti 21.12.2023 15:31 0

Lepa Milica Jokanović već godinama je dobro poznata domaćoj publici kraj malih ekrana - ona je bila vrhunski takmičar u brojnim kvizovima, a već duže vreme je gledamo kao tragača u popularnom kvizu "Potera"

"Kao da je frizirao neprijatelj": Svi su zbunjeno gledali u neobičnu PUNĐU Milice Jokanović,  a nama je ista Renira Targarijan

Printscreen/RTS/Potera

Milica je oduvek bila strah i trepet takmičara i najveća prepreka ka osvajanju novca, a uvek oduševi publiku znanjem, brzinom, ali i interesantnim izgledom.

Tako se u podsldnjoj emisiji ova "princeza od znanja", nadimak koji su joj nadenuli sprski mediji, pojavila u neobičnom izdanju u kom je nije bilo lako prepoznati. Milica sa neobičnom punđom, u stilu Renire Targarijan. 

Printscreen/Youtube/Kviz Potera

 

U jednostavnom belom sakou, sa dramatičnim i efektnim minđušama, Milica je izgledala, da kažemo, više nego zanimljivo.

Naravno, na njenu pojavu nisu ostali ravnodušni ni korisnici društvenih mreža. Mišljenja su bila podeljena, a dok su jedni bili oduševljeni njenom upadljuvim frizurom, drugi su je okarakterisali kao totalni promašaj.

 

 

"Kraljica", "Savršeno joj stoji", "Svaka čast za ovo treba hrabrost", "Originalna u svakom smislu", "Šta je ovo na glavi?", "Milice imaš li ogledalo?", "Blagi užas", "Kao slavski kolač da ima na glavi" samo su neki od komentara na račun Milicinog izgleda.

Što se nas tiče, Milica je ovu frizuru iznela vrhunski, jer joj prosto pristaje. 

Podsetimo, uživanje u kvizovima i širenje opšteg obrazovanja je njen hobi, a osnovna profesija - prava. Naime, Milica je diplomirani pravnik, a kaže da uživa u oba svoja posla.

- Posao pravnika je racionalan i to volim jer čini da realno procenjujem situacije i ljude oko sebe, s obe noge čvrsto na zemlji. Sebi pomalo zameram što sam ponekad previše sanjalica, kako u emotivnom pogledu, tako i pri proceni raznih ljudi, prijatelja na primer, ali s godinama se trudim da postanem kritičnija prema sebi i svetu koji me okružuje. Veoma volim oba svoja posla, i onaj pravnički i ovaj drugi, vezan za kvizove, pa sam najsrećnija što ne moram nijednog da se odreknem - rekla je ona u intervjuu za "Blic Ženu" 2018. godine.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading