Muž Sofije Vergare je bukvalno APOLON: Zbog poslednje FOTKE u kupaćem smo zanemele, boljeg FRAJERA skoro nismo videle

Vesti 30.12.2022 11:57 0

Glumica Sofija Vergara juče je na svom Instagram profilu čestitala suprugu Džou Manganijelu rođendan, a potom objavila zadivljujuću fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu.

Sofija Vergara, Džo Manganijelo

Shutterstock

Čuvena pedesetogodišnja glumica i zvezda serije „Moderna porodica” objavila je rođendansku čestitku svom četiri godine mlađem suprugu i glumcu Džou Manganijelu, a nedugo zatim objavila je i takozvani „ogledalo selfi” , a vidimo da pozira u kupaćem kostimu. "Srećan rođendan ljubavi. 2023. će biti neverovatna godina za tebe“, napisala je glumica i obradovala svoje fanove fortografijom svog muža koji sedi na obali okeana.

Nedugo potom, objavila je i selfi u ogledalu sa opisom "plaža, povetarac i more", a nosila je crni kupaći kostim jednostavnog kroja i tako još jednom dokazala da uprkos tome što ima 50 godina i dalje izgleda savršeno.

 


Podsećamo, poznati par je u novembru proslavio sedmu godišnjicu braka. Glumica Vergara ima i sina Manola iz prvog braka sa američkim biznismenom Džoom Gonzalesom, sa kojim je bila u braku tri godine.

 

 

 

Komentari (0)
Loading