Ispovest manekenke koja je završila u HAREMU bogatog trgovca: "Na ruci je napisao VOLIM TE svojom krvlju, popisala sam UGOVOR"

Vesti 02.01.2023 18:00 0

Džil Dod osamdesetih godina je bila manekenka polovičnog uspeha i živela je u Parizu, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca koji joj je u potpunosti promenio život

Ispovest manekenke koja je završila u HAREMU bogatog trgovca: "Na ruci je napisao VOLIM TE svojom krvlju, popisala sam UGOVOR"

Printscreen/Youtube/ NewRetroWave

Bivši model Džil Dod je najpoznatija po tome što je neke dve godine bila u haremu svetski poznatog trgovca oružjem Adnana Kašogija.

Ona je u memoarima pod nazivom "The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within" opisala svoj prvi susret, a potom i život u haremu bogatog Arapina koji je bio skoro četvrt veka stariji od nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Džil je bila uspešna manekenka kada je upoznala moćnog biznismena. Imala je svega 20 godina, snimala za prestižne modne magazine, bila lepotica kojoj su se svi klanjali.

Međutim, ona je u žižu javnosti opet dospela kada je, zajedno sa još nekim modelima iz osmadesetih, progovorila o silovanju koje je doživela kao mlada devojka koja je tek počela da se bavi modelingom.

- Pored stida, zbunjenosti i katatoničnog stanja uma koje sam osećala nakon što me je kao mladu ženu silovao moj agent u Parizu, moj najveći strah je bio da sam ostala trudna. Skoro da nisam imala novca i nikoga od kog bih tražila pomoć. Nisam mogla da spavam brinući se kako bih sebi mogla da priuštim da odgajam bebu. Silovao me je stariji belac. Moj šef. J*beš ovo. Moje telo je moj izbor - napisala je Džil na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Mogla je da ima bilo kojeg muškarca, ali ipak je izabrala Kašogija. Novac je, ispostavilo se, bio važna prevaga da pristane na petogodišnji "ugovor" i život u zlatnom kavezu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Želela je ljubavnu vezu, to je bilo ono što joj je falilo. Kada je dobila poziv od agenta da ode u Monte Karlo za vikend, i to besplatno, bila je sumnjičava ali je pristala.

Prvi susret sa imućnim biznismenom i njegovo udvaranje je oborilo s nogu. Priča koju je ispričala u memoarima bila je nešto o čemu mnogi mogu samo da čitaju.

Milijarder ju je dugo gledao, fiksirajući je pogledom pre nego što joj je prišao, nežno uhvatio za ruku i poveo da plešu. I tada je se desio šok. 

- Odjednom je moj plesni partner stao, zgrabio stolicu i bacio je u vatru. I ja sam bacila jednu. Smejali smo se dok smo se sudarali kao dva magneta, vrteći se ukrug, ispred plamena - ispričala je.

- Onda je seo pored mene, pogledao me u oči, zadigao mi rukav i na podlaktici mi napisao "volim te" svojom krvlju. Nisam imala pojma ko je, ali mi se mnogo dopao - priseća se i kaže da je tada imala 20 godina, i kako sama kaže, bila je naivna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro doce, ali je imao pravo na 12 žena "za zadovoljstvo" pored zakonite supruge.

Kasnije je saznala da je tajanstveni čovek Adnan Kašogi, diler oružjem iz Saudijske Arabije i jedan od najbogatijih ljudi na svetu. Imao je vile u svakom kutku planete i organizovao je elitne zabave, prevozeći ljude svojim privatnim avionima i jahtama. 

Nedugo nakon toga, Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji.

- Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena - otkrila je u svojim memoarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jill Dodd (@jill_dodd)

 

Oko godinu dana od početka te veze, kaže, počela je da oseća veliku anksioznost.

- Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam - iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka - priseća se. 

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

- Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo - kaže ona.

Posle dve godine provedene u haremu, rešila je da je vreme da proba nešto novo i donela je odluku da napusti harem bogatog šeika. Promenila je svoj život iz korena, udala se, razvela i pokrenula svoju ličnu modnu liniju.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading