Poznati glumac u KRITIČNOM stanju nakon nesreće: Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega, a nakon operacije se javio iz bolnice

Vesti 04.01.2023 09:47 0

Američki glumac Džeremi Rener zahvalio je obožavaocima na podršci nakon što je teško povređen od snežnog pluga.

Poznati glumac u KRITIČNOM stanju nakon nesreće: Pregazio ga je KAMION za čišćenje snega, a nakon operacije se javio iz bolnice

Profimedia

Glumac je podelio sliku svog lica u modricama na Instagramu. Rener je rekao da je "sada previše zbrkan da bi kucao". Zvezda filma „Avengers“ prebačen je u nedelju u bolnicu nakon nesreće ispred njegove kuće u Renu, Nevada.

Renera je pregazio njegov sopstveni plug za sneg, težak najmanje 14.330 funti (6,5 tona) - tri puta teži od automobila - rekao je lokalni šerif.

On je zadobio tupu traumu grudnog koša i ortopedske povrede, rekao je u ponedeljak njegov publicista. U to vreme bio je u stabilnom, ali kritičnom stanju na intenzivnoj nezi.

U postu na Instagramu iz svog bolničkog kreveta u utorak uveče, Rener (51) je napisao: „Hvala svima na lepim rečima. Sada sam previše zbrkan da bih kucao. Ali šaljem vam ljubav svima.“

 

 

Tragični incident dogodio se nakon što je novogodišnja oluja ostavila oko 3 stope snežnih padavina na tlu, rekao je šerif okruga Vašo Darin Balam na konferenciji za novinare.

Član porodice koji je vozio Renerov automobil zaglavio se u snegu u blizini njegove kuće, rekao je šerif. Koristeći svoj snežni plug, Renner je uspešno odvukao automobil. Zatim je izašao da razgovara sa svojim rođakom, ali je snežni plug počeo da se kreće dok je bio prazan.

Rener je pokušavao da se vrati na vozačevo sedište kako bi ga zaustavio, kada ga je pregazio "ekstremno veliki" komad opreme, rekao je gospodin Balam.

PistenBulli je težak najmanje 14.330 funti, rekao je. Prosečna težina automobila, prema američkoj agenciji za zaštitu životne sredine, je 4.289 funti (2 tone).

- Očevidac je detaljno video kako gospodin Rener ulazi u PistenBulli i nije ga više video dok se PistenBulli nije zaustavio u gomili snega ispred njegovog prilaza - rekao je gospodin Balam.

 

 

Rener je "odličan komšija" i uvek koristi svoj snežni plug za čišćenje lokalnih puteva, dodao je šerif.

- U čitavoj zajednici on je bio veoma velikodušan i jedan je od onih pojedinaca za koje većinu vremena ne znate da to radi, ali je izvršio ogroman uticaj na ovu zajednicu.

Najmanje 60 ljudi u osam država je poginulo u novogodišnjoj snežnoj oluji. Dan nakon Renerove nesreće, pojavile su se vesti da je šampion u reli vožnji Ken Blok poginuo kada su se njegove motorne sanke prevrnule na njegovom ranču u Juti.

Dvostruki nominovani za Oskara Rener je najpoznatiji po ulozi Klinta Bartona/ Hawkeye u Marvelovom filmskom univerzumu, glumeći u nekoliko filmova „Avengers“ i u spin-off televizijskoj seriji „Hawkeye“.

Bio je nominovan za Oskara za najboljeg glumca za ulogu u „The Hurt Locker“ 2008. i za najboljeg sporednog glumca u filmu „The Town“ 2010. godine.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading