"Udarao bih je i davio": Poznati sportista sa ponosom priča o MALTRETIRANJU devojaka, a evo sta uči dečake

Vesti 08.01.2023 14:21 2

Endru Tejt, bivši profesionalni kik bokser, priveden je u Rumuniji krajem decembra pod optužbom za trgovinu ljudima i silovanje, prema izveštajima lokalnih medija

"Udarao bih je i davio": Poznati sportista sa ponosom priča o MALTRETIRANJU devojaka, a evo sta uči dečake

Printscreen/Youtube

Ako koristite društvene mreže, postoji velika mogućnost da će se posle 10 minuta pojaviti video na kojem Endru Tejt izgovara neku važnu „istinu“ o ženama koju „niko drugi ne može da kaže“.

Pojavio je niotkuda, ali njegova popularnost nije zasnovana na sreći. Tejt je najpopularnija osoba na internetu u vreme kada feminizam jača i zamahuje širom sveta, a svi protivnici društvenih promena na globalnom nivou koje će dovesti do inkluzivnijeg društva i većih prava žena odgovorili su žestoki protivtalas mržnje. Tejt je njihov pokretač.

 

 

Ideju da feminizam „ubija prave muškarce, koji kao da polako nestaju kao vrsta“, zagovara Endrju Tejt kao otelotvorenje seksizma koji izgleda nikad nije bio jači.

Zašto je Tejt opasan i šta govori?

Endru Tejt samo održava decenije tiranije nad ženama. On preferira „tradicionalne ideale“, prema kojima žene treba da ostanu kod kuće, ne treba da voze i pripadaju muškarcima, njihovo su lično vlasništvo.

On takođe smatra da one koje su silovane treba da "preuzmu odgovornost" za ono što im se dogodilo. Takođe, tvrdi da izlazi sa ženama od 18 do 19 godina kako bi „ostavio trag“ na njima. On otvoreno govori o udaranju žena. Njegov odgovor na pitanje šta bi uradio da ga supruga posumnja da ju je varao je najjasniji primer za to.

"Umukni kučko", Tejt kaže: "Udario bih je mačetom, ošamario bi je i zgrabio za vrat."

Tejt je britansko-američki kik bokser sa solidnom reputacijom „mačo”. Često se pojavljuje go i pozira pored automobila, vatrenim oružjem i cigarama.

 

 

Takođe sebe predstavlja kao neku vrstu gurua, koji daje savete mladim momcima kako da se obogate i privlače žene. Tejt je od nepoznatog postao tip o kome se najviše priča u svetu za nekoliko meseci. Njegovo ime je u julu pretraživano na Guglu češće nego Donald Tramp ili Kim Kardašijan.

Kako je postalo toliko voljen?

Sa svojom onlajn „školom“, Endru Tejt je razvio jedinstveni piramidalni sistem.

Prema Obzerveru, Tejtovi „pratioci“ imaju zadatak da preplave društvene mreže njegovim video snimcima , ali birajući najkontroverznije kako bi dobili najviše pregleda.

Hiljade članova Tejtove privatne onlajn akademije „Univerzitet Hustler“ to rade svakodnevno, s ciljem da manipulišu algoritmom TikToka i veštački povećaju popularnost njegovih snimaka. U tome su uspeli. Taj pristup mu je doneo znatan broj pratilaca na internetu i možda milione funti za manje od tri meseca. Tejt ima 127.000 pratilaca, mnogi od njih su dečaci, koji plaćaju 39 funti da bi bili deo „Hustler univerziteta“.

Uprkos činjenici da je seksizam izričito zabranjen smernicama TikTok-a, čini se da aplikacija nije učinila ništa da spreči širenje Tejtovih opscenih video snimaka.

Ko je tačno ovaj tip?

Tejt, sin šahovskog stručnjaka, odrastao je u Lutonu. Njegova specijalnost je da iznenađuje javnost kontroverznim primedbama. Počeo je da se profesionalno bori u dvadesetim godinama nakon što je radio kao TV producent i trenirao kik boks u obližnjoj teretani.

On se takmičio u Velikom bratu 2016, ali je izbačen nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako koristi kaiš kako bi udario devojku. Ubrzo kasnije, na mreži se pojavio drugi video na kojem se vidi kakotera jednu devojku da prebroji modrice koje joj je naneo. Njegov Tviter fid je sadržao homofobične i rasističke epitete u objavama. Zatim su ga u septembru 2017. osudile organizacije za mentalno zdravlje zbog tvrdnji da depresija „nije stvarna“. Sledećeg meseca je napao pokret #MeToo, tvrdeći da bi žene trebalo da „snose određenu odgovornost“ za silovanje. Zbog čega mu je ugašen nalog na Tviteru. Posle toga je otvoreno podržao Trampa i družio se sa Najdželom Faražom.

 

 

Optužbe za nasilje nad ženama

Endrju Tejt se hvali da je više žena navodno napao.  U jednom intervjuu, opisuje incident u kojem mu je žena izbila telefon iz ruke, a muškarac ga je udario, pa su počeli da se tuku. U tuči je, kaže, slučajno udario ženu i slomio joj vilicu.

Rečeno je da je Tejt otišao iz Britanije u Rumuniju otprilike u isto vreme kada je britanska policija ispitivala tužbe protiv njega. On u videu objašnjava razloge za ovu odluku, rekavši da je u Rumuniji lakše izbeći optužbe za silovanje.

Tejt i njegov brat Tristan navodno su "zarađivali milione na veb lokacijama koje prikazuju skrivene snimke žena", prema januarskoj istrazi Dejli Mirora. Očigledno su ovo nazvali "potpunom prevarama".

Zatim je u aprilu policija upala u vilu braće nakon dojave američke ambasade da je 21-godišnja Amerikanka zadržana protiv njene volje. Oni su privedeni na ispitivanje, ali su pušteni. Rumunske vlasti saopštile su prošle nedelje da je istraga Tejta zbog trgovine ljudima i silovanja u toku.

 

Komentari (2)
Loading
draff
08.01.2023 16:21

Čovek je ispravan i racionalan. Pokušavate da mu podmećete gomilom izmišljtina i poluistina, baš kao i globalisti koji ga hapse. Čisto da vas upoznam, njegova bivša devojka se prva javila da ga brani i rekla da su sve optužbe glupost.

Shomi
08.01.2023 17:29

Ne pričajte se ako nemate pojima sve ste izvukli iz konteksta, to za macetu je bilo pitanje ako mu devojka preti macetom i tad je reko "Izbio bi joj mačetu iz ruke, ošamario bi je i zgrabio za vrat."