Glumica u 49. godini čeka BLIZANCE: Hilari Svonk broji sitno do porođaja, a sinoć je blia najlepša na dodeli Zlatnog globusa

Vesti 11.01.2023 10:42 0

Sinoć je održana 80. dodela Zlatnih globusa, a crvenim tepihom su prošetale mnoge poznate dame, među kojima je bila trudna Hilari Svonk

Glumica u 49. godini čeka BLIZANCE: Hilari Svonk broji sitno do porođaja, a sinoć je blia najlepša na dodeli Zlatnog globusa

Profimedia

Hajdi Klum, Selma Hajek, Selena Gomez, Hilari Svonk, Mišel Vilijams, Margo Robi i mnoge druge poznate žene blistale su u glamuroznim haljinama, a najviše pažnje ukrala je oskarovka Hilari, kojoj je ovo bio prvi zvanični događaj od kad je u blagoslevenom stanju. Lepa glumica sa suprugom Filipom Šnajderom očekuje blizance u 49. godini, što je otkrila početkom oktobra 2022. godine, a mnogi su se složili da izgleda neverovatno.

hilari

Profimedia

 

„Postoji nešto što sam dugo čekala i to je moja sledeća vest – biću majka. Dvoje dece dolazi, ne mogu da verujem", rekla je 48-godišnja Hilari za Dobro jutro Ameriko. Dvostruka dobitnica Oskara rekla je da se oseća odlično, ali se našalila da joj je sva odeća počela da joj je tesna. „Ovo je veliki blagoslov i apsolutno čudo“, zaključila je na kraju.


Hilari je ovo drugi brak, a udala se za ljubav svog života 2018 godine. "Da se ​​udam za čoveka svojih snova pored svih ljudi koji nas vole. Bilo je to ostvarenje sna", prokomentarisala je jednom prilikom venčanje koje se održalo posle dve godine ljubavi.

Njen prvi muž bio je njen kolega Čed Lou koga je upoznala na snimanju filma 'Tihi dani u Holivudu', a venčali su se u septembru 1997. godine. Početkom 2006. godine saznalo se za razvod.

Nakon što je godinu dana kasnije okončan razvod, glumica je počela da se viđa sa svojim agentom Džonom Kampisijem, sa kojim je provela pet godina.

U martu 2016. godine potvrdila je veridbu sa finansijskim savetnikom Rubenom Toresom, koji je nekada bio profesionalni teniser. Par nikada nije stigao do oltara, ali je tada u njen život ušao Filip.

Komentari (0)
Loading