Snima se film o životu Ejmi Vajnhaus: Evo koliko Marisa Abela, glumica koja će tumačiti lik slavne pevačice liči na nju

Vesti 17.01.2023 11:07 0

Počelo je snimanje iščekivanog biografskog filma "Back to Black" o slavnoj pevačici Ejmi Vajnhaus koja je preminula sa samo 27 godina

ejmi

Shutterstock

Engleska glumica, Marisa Abela (26) tumačiće Ejmi Vajnhaus, a Edi Marsan igra ulogu oca pokojne pevačice, Miča.


Objavljena je prva slika Marise kao Ejmi - i svi već komentarišu neobičnu sličnost.

Deleći fotografije, Marisa Abela je na svom Instagramu objavila omaž Ejmi uz natpis: „I za London. Ovo je za London. Zato što Kamden Taun ne gori“. Volim te, Ami.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Abela (@marisaabela_)


Film će se fokusirati na Ejminu izuzetnu genijalnost, kreativnost i iskrenost, osobine koje su oboležele njen život, ali i dočarati svu bol i tugu koju je pevačica nosila u sebi.


„Kao filmski stvaralac, ne možete da tražite više. Osećam se uzbuđeno i ponizno što imam priliku da na filmu ostvarim Ejminu čudesno jedinstvenu i tragičnu priču koju prati najvažniji deo njenog nasleđa – njena muzika. Potpuno sam svestan odgovornosti i sa svojim koscenaristima, Metom Grinhalgom, stvoriću film koji ćemo svi voleti i čuvati zauvek. Isto kao što mi osećamo i Ejmi“, dodao je reditelj.

Slavna Ejmi koja je ostavila neizbrisiv trag u svetu muzike, preminula je 23. jula 2011. godine. Pevačica je pronađena mrtva u kući u Londonu. Kasnije je saopšteno da je preminula od trovanja alkoholom. Ejmi je poslednji koncert održala u junu 2011. godine u Beogradu.

Komentari (0)
Loading