Bijonse oborila rekord: Na dodeli Gremi nagrada pojavila se u izazovnoj Guči haljini i zvanično ušla u muzičku istoriju

J.V. Vesti 21.11.2023 16:52 0

Bijonse je osvojila četiri Gremija, uključujući nagradu za najbolji dance/elektronski album, i sada ih im ukupno 32, ali opet je ostala bez nagrade za album godine

Bijonse

AP/Joel C Riyan

Pop zvezda Bijosne oborila je rekord na dodeli Gremija po broju nagrada u karijeri, ali je ponovno izgubila u prestižnoj kategoriji za album godine od britanskog pevača Herija Stajlsa. 

 

 

 

Bijonse je nagradu dobila za najbolji dance/electronic muzički album godine "Renaissance". Ona je sinoć dobila još tri nagrade, uključujući Gremi za najbolju R&B pesmu godine "Cuff It".

U muzičku istoriju ušla je u uskoj, izazovnoj haljini "Gucci", na kojoj je gornji deo korset od satena i to u boji kože, koji je istakao bujne grudi slavne dive, dok je donji deo u formi metalik srebrne suknje sa volanima i ogromnim šlicem.

Inače, dosad je ovaj rekord, s 31 osvojenim trofejem, držao pokojni dirigent klasične muzike Georg Solti.

Uprkos uspehu tokom godina, Bijonse nikada nije osvojila nagradu za najbolji album. Heri Stajls dobio je tu prestižnu nagradu za album „Harry's House“. Pesma godine je ‘Just Like That’ Boni Reit

Američka džez pevačica Samara Džoj proglašena je najboljom novom umetnicom. Reper Bed Bani je kući odneo nagradu za najbolji album urbane muzike za „Un Verano Sin Ti“, a najbolj rep albumom „Mr. Morale & the Big Steppers“ Kendrika Lamara.

Komentari (0)
Loading