Njihova "velika svađa" trese Holivud: Megan je skinula prsten i napravila nekoliko skandaloznih poteza

Vesti 14.02.2023 09:14 0

Glumica Megan Foks je skinula verenički prsten nakon borbe sa Mašin Gan Kelijem, prema izvorima bliskim paru.

Njihova "velika svađa" trese Holivud: Megan je skinula prsten i napravila nekoliko skandaloznih poteza

Profimedia

Megan Foks i Mašin Gan Keli su imali ogromnu svađu tokom vikenda na "Super Bowlu" , što je dovelo do ogromne drame na društvenim mrežama i podstaklo glasine o raskidu. "Nisu zvanično prekinuli veridbu, ali Megan je skinula prsten", rekao je izvor za People Monday. 'Imali su problema u prošlosti, ali ovoga puta stvari izgledaju prilično ozbiljno.'

Anonimni izvor je takođe dodao da je Megan vidno potresena i da ne želi da razgovara sa rokerom.


U međuvremenu, "Us Weekly" je izveštavao da je glumica trebalo da ode na njegov nastup na zabavi Sports Ilustrejted u subotu, ali je "otkazala svoje planove i odletela" iz Arizone nakon njihove svađe. Izvor je za magazin rekao da „niko nije mogao da kaže da nešto nije u redu“ sa Kelijem tokom njegovog seta, dodajući: „Uložio je sve od sebe u nastup. Popeo se na grede i pokrenuo gomilu.

Drugi izvor potvrdio je za "Page Six" da Megan nije bila tamo kada je MGK izašao na pozornicu. Takođe je preskočila crveni tepih događaja.

Tokom koncerta, Keli je posvetio "Bloody Valentine" damam' i zaboravio da spomene svoju verenicu, čak nije otpevao ni pesmu "Twin Flame', koja govori o njegovoj vezi s Megan.

Dok je izvor rekao za "Entertainment Tonight" da Keli baš i nije pucao od energije na pozornici, oni su takođe tvrdili da je par ceo vikend proveo zajedno.


Foks je nagovestila probleme u raju rano u nedelju kada je prestala da prati rokera, čije je pravo ime Kolson Bejker, na Instagramu. Zatim je zapratila trojicu muškaraca sa A liste - uključujući Eminema, sa kojim je njen verenik imao javnu svađu. Glumica je dalje potvrdila glasine kada je objavila fotografije snimljene u kupatilu, zajedno sa zagonetnom stihom iz Bijonsine pesme koju je posvetila Džej Ziju nakon njegove prevare. Naknadno je reagovala na glasine da ju je njen verenik varao sa gitaristkinjom njegovog benda, Sofi Lojd.

Kad se jedan korisnik Instagrama zapitao da li se MGK spetljao sa Sofi, Fox je odgovorila: 'Možda sam se ja spetljala sa njom."

Ubrzo je obrisala svoj Instagram profil.

Par nije zvanično potvrdio da više nisu u vezi, a kako je samo pre nekoliko dana Megan tešila svog verenika pročitajte OVDE.

 

Komentari (0)
Loading