Ovo je supruga SRPSKOG Šumahera koja mu je podarila DVE princeze: Dušan ju je zaprosio na veoma NEOBIČAN način i od tada se ne razdvajaju, a danas na stazi ona vodi GLAVNU reč

Vesti 14.11.2021 15:42 0

Dušan Borković i supruga Andijana su danas po drugi put postali roditelji predivne devojčice Sare. Ovaj mladi bračni par već ima ćerkicu Sofiju

Ovo je supruga SRPSKOG Šumahera koja mu je podarila DVE princeze: Dušan ju je zaprosio na veoma NEOBIČAN način i od tada se ne razdvajaju, a danas na stazi ona vodi GLAVNU reč

Printscreen/Facebook

Njih dvoje su se verili još 2011. godine i to na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, a na ludi kamen su stali godinu dana kasnije.

Ovo je jedan od najuspešnijih srpskih parova, koji svijim šarmom ostavljaju bez daha.

Andrijana je, inače, bivša košarkašica ali je zbog povrede prestala da se bavi sportom. Dok se oporavljala u bolnici, upoznala je Dušana, našeg uspešnog automobilistu, i od tada se ne razdvajaju.

Danas ona voli miris benzina i zapaljenih guma, sa svojim mužem uživa u svakoj njegovoj trci, a inačeč ova mlada dama je i šef tima našeg Šumahera.

- Poremetio je sve moje dotadašnje planove i srećna sam zbog toga. Od prvog dana smo imali konkretan plan i sada ga živimo. Ja sam 2009. završila školovanje, a pošto sam se bavila košarkom,  tim iz Grčke je ponudio da igram za njih. Htela sam da pružim sebi šansu, igram još koju godinu, pa da se zatim ozbiljnije posvetim poslu za koji sam se školovala. Na žalost, imala sam povredu stopala 2011. i morala sam da prekinem da igram - rekla je Andrijana svojevremeno za zena.blic.rs .

 

 

Ta godina kada se Andrijana povredila joj je bila i najbolja u životu. Dok je trajao oporavak od operacije u Los Anđelesu, ona je počela da se dopisuje sa Dušanom.

- Bili smo na vezi 10 sati dnevno, ja sam bila vezana za krevet dva meseca, ali čim sam se oporavila dovoljno da se oslonim na nogu zakazala sam let za Srbiju. Dušan me je zaprosio putem video zapisa, a ja sam mu odgovorila na aerodromu "Nikola Tesla" sa "DA". Od tog dana skoro tri godine se nismo razdvojili - dodala je ona.

Iako priznaje da su trke istinski muški svet, u organizaciji je veliki broj žena, tako da Andrijana nije sama.

 

 

- Od prvog dana sam prionula da naučim sve što mogu o trkama. Imam utisak da se ceni rad koji pružam i da je činjenica da sam žensko u drugom planu. Uvek se svašta dešava i retko kada mogu da pratim trku kao što svi ostali prate bilo putem malih ekrana ili sa staze. Imam osećaj da će mi iskočiti srce u toku tih 60 km vožnje, ali priznajem da su mi trke ušle pod kožu - kaže ova divna dama koja je zapravo glavni Dušanov menadžer.

 

Komentari (0)
Loading