Pevačica se PREPOLOVILA, smršala neverovatnih 50 kilograma: Jela je i BUREK ali je jedno PRAVILO strogo poštovala!

Vesti 17.02.2023 15:00 0

Prava transformacija koja je sve ostavila bez reči

Pevačica se PREPOLOVILA, smršala neverovatnih 50 kilograma: Jela je i BUREK ali je jedno PRAVILO strogo poštovala!

Printscreen/Instagram

Hrvatska pevačica je našoj publici postala poznata još tokom učešća u rijalitiju "Survivor", međutim oni koji je pamte iz tog programa teško bi je prepoznali danas.

Nakon što se naglo ugojila posle porođaja, i kada je videla da je njena kilaža dostigla do 120 kilograma, odlučila je da drastično smrša. 

- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - priznaje Martina.

 

 

- Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma i sve mi je bilo teško da radim - priznala je Martina.

Onda je otkrila autofagiju, kako je ispričala za Informer jednom prilikom. Striktno se pridržavala plana, što joj je omogućilo da skine neverovatnih 50 kilograma, odnosno da sa 120 dođe na svega 70 kila. Otkrila je i kako tačno izgleda njen dnevni plan ishrane.

 

 

- Čula sam za autofagiju od prijatelja koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam da probam i ja. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem u 10 ujutru. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi, ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. Odlično se osećam, imam mnogo više energije. Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top riba. Tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna - rekla je pevačica

 

 

Dodala je da su na njenom glavnom meniju potaž, riba, salate i naravno burek!

 

Komentari (0)
Loading