Jedna od NAJOMILJENIJIH glumica je priznala da je otac godinama SILOVAO: "Ne znam kako sam PREŽIVELA, ni majka mi nije verovala"

Vesti 24.03.2023 11:55 0

Melisa Dongel (24) danas je jedna od najpoznatijih mladih turskih glumica, a srpskoj publici najpoznatija je iz serija "Pokucaj na moja vrata", "Naša priča" i "Elif".

Jedna od NAJOMILJENIJIH glumica je priznala da je otac godinama SILOVAO: "Ne znam kako sam PREŽIVELA, ni majka mi nije verovala"

Printscreen/Instagram

Naš narod je obožava jer je uvek pozitivna i nasmejala, ali ono što niko nije znao jeste da ona u sebi nosi toliko boli i traume.

Melisa Dongel je 2021. godine je zgranula javnost sa pričom da ju je otac silovao i sekusalno zlostavljao. Kako je istakla, sve se dogodilo kada je imala 15 godina. 

Istakla je da joj tada ni majka nije verovala, te je zamolila da takve stvari više nikome ne spominje. Mlada glumica nije imala podršku i bila je sama u tom porodičnom paklu. 

 

 

Pored seksualnog nasilja, otac je celu porodicu fizički zlostavljao, redovno ju je šamarao, tukao, a u jednoj prilici joj slomio ruku.


– U našoj kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je, šamarao nas je zbog svega, zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku jer sam otišla u park s drugaricom – rekla je Melisa u svojoj ispovesti.

Na pitanje zbog čega je rešila da progovori, Dongelova je istakla da strahuje da će se istorija ponoviti, odnosno da brine za svoju mlađu sestru, zbog čega zahteva starateljstvo nad njom.

Melisin otac je, inače, u trenutku optužbi bio u zatvoru, dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod Melise u Istanbul.


– Umorna sam da živim praveći se da se ništa od toga nije desilo. Detinjstvo sam jedva preživela, a rođena majka mi nije verovala. Rekla mi je: "Ne idi u policiju, oni će da ti zatvore oca, pa će da ga oslobode, a on će te onda ubiti" – prisetila se Melisa.


I sama majka turske glumice priznala je da nije poverovala ćerki.


– Ćerka mi je pre dve godine rekla da ju je otac zlostavljao, ali ja joj nisam verovala jer nisam to videla – izjavila je ona.

 


Kako je Melisa ispričala, kako ne bi bila kod kuće, počela je da radi vrlo mlada, a u jednom momentu je pokušala sebi da oduzume život.

 


– Probala sam čak i da se ubijem, a ne sećam se koliko sam puta bila hospitalizovana. Onda sam stala i zapitala se: "Zašto radim ovo sebi?" – priznala je glumica.

– Nisam hteo da ode, a počela je da se pronaša drugačije i pre nego što je potpisala ugovor s filmskoma gencijom. Ne razumem zašto me optužuje tako. Ja sam otac koji voli svoju ćerku – rekao je on svojevremeno za turske medije.

 

 

Melisa je, međutim, bila istrajna i, iako su je čak i neki rođaci njenog oca optuživali da izmišlja, pronašla je svedoke, a vešačenje je pokazalo da Melisa pati od teške depresije i posttraumatskog stresnog poremećaja, što je često posledica seksualnog zlostavljanja.


Posle svih iznetih dokaza, njen otac je osuđen na 15 godina zatvora, a Melisa je dobila ogromnu podršku turske javnosti i kolega.

 

 

Komentari (0)
Loading