Plaža, more, opasno dobro zezanje: Zvezda serije "Igra sudbine" se skinula u KUPAĆI i ostavila malo mašti na volju!

Vesti 23.11.2021 18:00 0

Matea Milosavljević vec dve nedelje uživa na Šri Lanci i svakodnevno postavlja na Instagram sve lepote te zemlje ali i svoje izazovne slike koje mame uzdahe jačeg pola

Plaža, more, opasno dobro zezanje:  Zvezda serije "Igra sudbine" se skinula u KUPAĆI i ostavila malo mašti na volju!

Printscreen/Instagram

Vec dve nedelje veći deo glumačke postave serije Igra sudbine uživa na egzoticnoj destinaciji Šri Lanka odakle svakodnevno objavljuju slike kako svojih kolega tako i predivnih predela,životinja i mora. 

 

 

Matea Milosavljević ,Olja Lević,Milica Tomasević,Tijana Maksimović,Luka Raco i Ammar Mešić su zajedno otisli na zasluženi odmor pre nastavka snimanja nase najpopularnije domaće serije Igra sudbine.

Zajedno su se popeli na vrh Lavlja stena do kojeg ima više od 1100 stepenika,a potom su išli u botaničku baštu gde im je lokalni travar masirao noge smešom pripremljenom od lekovitih biljaka  jer su dobili upalu mišića . 

 

 

 

 

U svojim objavama nisu krili oduševljenje ovom destinacijom ali ni zanimljive situacije koje su im se dogadjale. Svako jutro su ih budili majmuni koji su se do njihovih soba penjali preko palmi i moramo priznati to je jako simpatično. 

 

Bili su u poseti rudniku mesečevog kamena,inace jedinog na svetu,gde su se cenjkali oko cene nakita. 

 

 

Svi su oduževljeni ovom prelepom državom ali najviše prelepa Matea koja je ovde iskoristila priliku da hoda bosa i oslobodi  dete u sebi. Olja Lević se slikala sa zmijana obmotanim oko njenog vrata dok je cela ekipa uživala u društvu slonova.

 

 

 

 

 

 

Uskoro se vraćaju kući i decembru nastavljaju snimanje serije koju cela Srbija zeljno iščekuje.

 

 

 

Komentari (0)
Loading