Sin slavnog pevača pao sa petog sprata: Video ga je samo jednom, a sada se lekari bore za njegov život

Vesti 31.03.2023 11:21 0

Šestogodišnji sin repera Flo Rajde, Zohar Dilard, pao je s petog sprata stambene zgrade u Nju Džersiju na trotoar.

Sin slavnog pevača pao sa petog sprata: Video ga je samo jednom, a sada se lekari bore za njegov život

Profimedia

Kako prenose američki mediji, šestogodišnji Zohar se nakon nemilog događaja nalazi na intenzivnoj nezi sa teškim povredama. Bivša reperova partnerka Aleksis Adams otkrila je u tužbi podnetoj u ponedeljak da se incident dogodio 4. marta i da je njen sin hospitalizovan sa slomljenom karlicom i stopalima, oštećenjem jetre i pluća i unutrašnjim krvarenjem.

Ona sada tuži vlasnike i upravnike stambenog naselja, građevinsku firmu, firmu koja je postavljala prozore i još nekoliko ljudi. Ona tvrdi da je zgrada imala prozore na kojima su bili „štitnici neodgovarajuće veličine“, što je bilo „opasno stanje“ zbog kojeg je njen sin, koji je rođen sa retkim neurološkim poremećajem, pao „na betonski pločnik ispod“. „Kao samohrana majka deteta sa posebnim potrebama, osećam se kao u noćnoj mori. Moje srce je slomljeno na milion komada“, rekla je Adams za News12. Tužbom se traži odšteta za nesreću, plaćanje sudskih troškova i Zoharovi medicinski troškovi.


„Uništena sam, besna i borim se da se pomirim sa činjenicom da je moje jedino dete pretrpelo ozbiljne povrede zbog namernog nemara našeg stanodavca i drugih umešanih u nepreduzimanje neophodnih mera predostrožnosti“, rekla je Aleksis. Flo Rajda, čije je pravo ime Tramar Lacel Dilard nije se ogklašavao povodom nesreće koju je doživeo njegov sin.

Kako prenose američki mediji, njegov advokat i menadžeri nisu odgovorili na zahtev za komentar. Adamsova je ranije otkrila da reper nije deo života njenog sina Zohara. „Sina je video samo jednom i to kada je radio test očinstva u decembru 2016. godine, ali mu je bio okrenut leđima. Bili su u istoj prostoriji. Nije hteo ni da ga zagrli. Bio je veoma hladan", rekla je za Dejli mejl.

Zohar je rođen u septembru 2016. godine i od tada se bori sa hidrocefalusom, koji je uzrokovan abnormalnim nakupljanjem likvora unutar moždanih šupljina.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading