Završila je u svetu poroka: Sunovrat mlade zvezde koju smo zavoleli u "Očajnim domaćicama"

Vesti 06.04.2023 10:40 0

Mlađa sestra Demi Lovato danas izgleda neprepoznatljivo, a znamo je iz serije Očajne domaćice.

Završila je u svetu poroka: Sunovrat mlade zvezde koju smo zavoleli u "Očajnim domaćicama"

Printscreen/Instagram

Medison De La Garza proslavila se ulogom Huanite Solis u seriji "Očajne domaćice", a tada je imala samo sedam godina. Kao slatka devojčica osvojila je srca publike. 

Završila je u svetu poroka: Sunovrat mlade zvezde koju smo zavoleli u

Profimedia

 

Danas ima 21 godinu, a već se suočila sa negativnom stvarima sa kojima se većina slavnih ličnosti suočava. Naime, mlada glumica imala je problema sa porocima, a pala je u kandže droge i alkohola.

Ona nikada nije želela da priča o tome, a zanimljivo je da je na svom TikTok profilu objavila da je već godinu dana trezna, što implicira da je stalno pod dejstvom opijata.

Javnost je ubrzo postala zainteresovana za njen slučaj, a mnoge je zanimlo sa kojim se tačno porocima glumica borila. Međutim, ona nije želela da govori o tome, ističući da iz privatnih razloga ne želi da podeli celu priču, te je zamolia ljude da ispoštuju njenu odluku.

 

 

Takođe, nedavno je otkrila i da je prestala konzumirati marihuanu. Zanimljivo je da je Medison mlađa polusestra čuvene glumice i pevačice Demi Lovato koja se takođe borila sa porocima, dok je 2018. godine zamalo umrla od predoziranja. 

Njih dve su veoma bliske i liče jedna na drugu, a zanimljivo je i da je Medison glumila mlađu verziju Demi u seriiji "Sonny with a Chance". Mnogi se pitaju šta je ono što mlade glumce navodi na poroke, a mišljenja su različita. 

Završila je u svetu poroka: Sunovrat mlade zvezde koju smo zavoleli u

Profimedia

 

Naime, jedni veruju da mladim ljudima slava brzo udari u glavu, te da se zbog toga odaju porocima. Međutim, postoje oni koji na ovaj problem gledaju dublje. Naime, nedavno je bila pokrenuta polemika oko Diznijevih glumačkih zvezda od kojih je gotovo svaka imala problema sa porocima i stresovima.

Šuškalo se da su obaveze bile veoma stresne i zahtevne, a oni su tada još bili deca, koja nisu dovoljno spremna da se nose sa velikom slavom i svemu onome što ide sa tim.

Komentari (0)
Loading