Slavnog GLUMCA 13 žena optužilo za ZLOSTAVLJANJE: Sve su preživele identičan scenario, ovako su ih na setu tešili

Vesti 13.04.2023 10:40 0

Francuskog glumca Žerara Depardjea još je 13 žena optužilo na zlostavljanje na setu snimanja filmova.

Slavnog GLUMCA 13 žena optužilo za ZLOSTAVLJANJE: Sve su preživele identičan scenario, ovako su ih na setu tešili

Profimedia

Francuskog glumca Žerara Depardjea još 13 žena optužilo je za seksualno neprikladno ponašanje, prenosi Dejli mejl. Naime, pridružili su se optužbama navodne žrtve silovanja, 33-godišnje francuske glumice Šarlot Arnol, koja tvrdi da ju je 74-godišnji glumac silovao u svojoj vili u Parizu.

Arnould se odrekla svog zakonskog prava na anonimnost krajem 2021. u znak protesta zbog dugog trajanja istrage.


Navodno postoji snimak njihovog seksualnog čina iz avgusta 2018. godine, ali glumac tvrdi da je njihova veza bila sporazumna. Francuski Mediapart otkrio je navode koje su sada iznele glumice, šminkeri i produkcijsko osoblje, a da se uznemiravanje navodno dogodilo tokom snimanja 11 filmova između 2004. i 2022. godine.

Nijedna od 13 žena nije pokrenula sudski postupak protiv Depardjea. „Pored tužbe Šarlot Arnold, prikupili smo još 13 izjava drugih žena koje tvrde da su bile izložene seksualno neprikladnim gestovima ili ponudama poznatog glumca, različitog stepena ozbiljnosti. Različite izjave kao da ponavljaju istu scenu... „One potvrđuju da im je stavio ruku na zadnjicu, između nogu, na butine ili na stomak – kao i da im je davao nepristojne seksualne sugestije i ponekad je bilo i stenjanja', prenosi Mediapart.


Navodi se i da je jedina reakcija na pomenute incidente bila: 'Ma, to je samo Žerar!' „Tužilac nije dobio nikakvu novu tužbu. Zvanična istraga, pokrenuta 2020. godine po tužbi Šarlot Arno, i dalje je u toku“, navodi se u saopštenju. Depardjeov pravni zastupnik odbacio je sve optužbe, a glumac negira bilo kakvu umešanost u skandal.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading