Sanja Vučić u RASKOŠNOJ bundi zapalila Instagram: Živa je VATRA, a stajlingom podseća na Sofiju Loren

Vesti 14.04.2023 09:00 0

Promene stajlinga i boje kose Sanje Vučić, nekadašnje članice grupe Hurricane su baš česte, ali je ovog puta u totalno različitoj energiji

Sanja Vučić u RASKOŠNOJ bundi zapalila Instagram: Živa je VATRA, a stajlingom podseća na Sofiju Loren

Alo

 

 

Sanja Vučić, poznata pevačica i nekadašnja članica grupe Hurricane, konstantno nas iznenađuje svojim promenama kose, frizura i stajlinga. Nedavno je objavila fotografije na kojima je zapanjujuće slična slavnoj glumici Sofiji Loren. U manje od 24 sata, ova objava je dobila preko 21,000 lajkova i stotine komentara.

Pre samo tri dana, Sanja je napravila drastičnu promenu koja je iznenadila mnoge. Vatrena crnka je prešla u red crvenokosih lepotica, što je bilo nešto sasvim neočekivano s obzirom na to da smo je navikli da viđamo sa dugom ravnom kosom ili u vidu afro-kikica. Ona je poznata po svojim modernim, polusportskim i urbani stilovima oblačenja. Zbog toga je ova promena bila pravi izazov za nju, ali se hrabro odlučila za nju. Da fotografija nije objavljena na njenom zvaničnom Instagram nalogu, malo ko bi mogao i da pretpostavi da je na njoj upravo ona.

Sanja je ovde slika i prilika ikone stila Sofije Loren, a sa tom pretpostavkom su se složili i njeni brojni fanovi. Ona ima lokne koje padaju preko ramena, delimično natapiranu kosu vidnog volumena i šiške koje je povukla u stranu.

"Kao Monika Beluči! Prelepa si draga" , napisala joj je pevačica Maja Nikolić.

"Pu, pu, pu, pu, pu, što si grozna! Pa strašno, ženo" odgovorila joj je koleginica Bojana Stamenov, duhovito aludirajući na “pljuvanje” protiv uroka, kada je neko lep.

 

Komentari (0)
Loading