U vezi su 12 godina, a nikada ih ne viđamo ZAJEDNO: Eva Mendes otkrila zašto IZBEGAVA Rajana Goslinga

Vesti 14.04.2023 10:00 0

Eva Mendes je aktivna na društvenim mrežama, ali nikada ne deli fotografije sa suprugom Rajanom Goslingom i nikada ih ne viđamo na crvenom tepihu zajedno

Rajan

Profimedia

Eva Mendes (49) i Rajan Gosling (42) su u vezi od 2011. godine, ali su poznati po tome što se ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu.

Par ima dve ćerke, Esmeraldu (8) i Amadu (6) i veoma je tajnovit po pitanju svog privatnog života. Eva je toliko posvećena očuvanju privatnosti da se gotovo nikada ne pridružuje Rajanu na premijerama njegovih filmova i drugim javnim događajima.


Glumica ne deli čak ni fotografije na kojoj su ona i njen dugogodišnji partner, a nedavno je objavila fotografije i snimak filma 'The Place Beiond The Pines' koji ih je spojio, kako uvek prenose strani mediji

. 'Magija je stvarna. Nismo se sreli na snimanju. Magija je počela davno, ali evo malo magije uhvaćene kamerom. Zahvaljujući neverovatnom reditelju Dereku Cianfranceu', otkrila je Mendes detalje njihove veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)



Jedan pratilac upitao je glumicu zašto ne podeli više slika sa Rajanom i rekao joj da želi da se pojave zajedno na crvenom tepihu tokom premijere njegovog novog filma 'Barbi'

. „Odličan komentar, hvala, ali ne radimo ove stvari zajedno. Kao i ove fotografije koje objavljujem, prijatno mi je da ih objavljujem samo zato što su već tamo, u javnosti“, odgovorila joj je Eva. Objasnila je kako se samo jednom pojavila na crvenom tepihu sa Goslingom. 'Čekaj, zbog onih koji bi mogli da me uhvate u 'laži'. Samo jednom smo bili zajedno na crvenom tepihu, kada smo promovisali ovaj film - istakla je ona.

Jedan pratilac ju je zamolio da objasni zašto joj nije prijatno da objavljuje njihove zajedničke fotografije. „Pod 'nije mi prijatno' mislim da ne volim da izlažem svoj privatni život koji cenimo. Ipak, umirem od želje da snimim još jedan film sa njim", dodala je Mendes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Inače, kako su preneli strani mediji, glumica je prošle godine slučajno potvrdila da se udala za Rajana u tajnosti. Bila je gost u emisiji 'Today Australia' u novembru 2022. kako bi promovisala dobrotvornu organizaciju Ronald McDonald House i pitali su je kako joj se dopada život u Sidneju. Naime, Eva je nekoliko meseci živela u jednom australijskom gradu sa ćerkama jer je Gosling snimao film 'The Fall Guy'. 'Sviđa mi se ovde. Svi su divni, svi su nas dočekali, veoma je lepo. Moj suprug Rajan je ovde i naša deca su ovde, lepo se zabavljamo", rekla je Mendes.

Zanimljivo je da  Eva Mendes i Rajan Gosling žive u manjem stanu i nemaju dadidlje za decu.Naime, stan ima samo dve spavaće sobe, a razlog za to je jednostavan- oni žele da pruže deci normalno detinjstvo.


Takođe provode dosta vremena van grada gde mogu da šetaju sa ćerkama, a da ne privlače previše neželjene pažnje. U principu, ne žele bebisiterku, što je retkost u Holivudu, a kada im zatreba pomoć, uskaču Evini roditelji i Rajanova majka.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading