Branko Kockica je voleo svoju ženu punih 50 godina: Živeli su u malom stanu na Vračaru i usvojili VRANU, jednu stvar joj nije OPROSTIO

Lana Vidović Vesti 28.11.2021 17:38 1

Na današnji dan, pre 47 godina, iz televizije je odjeknulo prvo TATATATIRA!

Branko Kockica je voleo svoju ženu punih 50 godina: Živeli su u malom stanu na Vračaru i usvojili VRANU, jednu stvar joj nije OPROSTIO

Printscreen/Youtube

 

Supruga Branka Kockice Slobodanka Caca Aleksić preminula je u 79. godini posle teške bolesti.

Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu, a sa suprugom Brankom Milićevićem osnovala je Pozorište Puž, čiji je bila prvi direktor sve do 2005. godine i u kome je radila do svoje smrti.

- Nas dvoje stanujemo u malom stanu, na sedmom spratu, nemamo velike prihode i ne planiramo da odemo u penziju. I Branko će manje da radi, i ja ću manje da režiram, ali penzija ne dolazi u obzir - govorila je Caca, koja je zajedno sa Brankom celi svoj život posvetila pozorištu i deci.

Printscreen/Youtube

 

 

Caca i Branko upoznali su se u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu, a zajednička očaranost decom prerasla je u njihovo stalno angažovanje na tom polju.

- O Branku sam najpre mislila da je nadobudan i nesimpatičan lik, međutim, vremenom sam se prvo zaljubila u njegovu glumu, a onda i u njega, i tako smo počeli da se zabavljamo - pričala je Slobodanka.

- Prvi put sam je poljubio na premijeri jednog komada koji je ona režirala, a u kom sam i ja glumio. Prišao sam joj iza scene, tako je sve počelo, i evo ove godine, na moj rođendan, proslavili smo pet decenija od prvog poljupca. Za dve godine proslavićemo i pet decenija braka - pričao je glumac o njihovoj ljubavi.

- Nas dvoje smo kao rogovi u vreći, ali vezuje nas ljubav prema pozorištu. Stalno se nešto prepiremo, ali ono što me najviše nervira kod Cace jeste to što nikad ne spremi isto jelo, jer sve kuva odokativno - pričao je i napominje da je njegova žena izuzetna kuvarica, koja najbolje sprema pijanog šarana.

Branko je znao da kaže da je vrana Sivko, kojeg su odhranili kao ptića, bio ljubomran na njega jer je bio veoma vezan za Cacu.

- Ujutru ume da se dere kao sumanut, a mi ne možemo da odgonetnemo šta želi. I imam utisak da sebe smatra delom našeg jata - pričao je Branko.

Komentari (1)
Loading
Фахри
28.11.2021 20:39

Сви су га мрзели Од постанка Осим нашег друга Коцкице Бранка Бане је верност Уновчио вешто Па је под старост Постао нешто