Evo ko je SRPKINJA sa kojom se Ramacoti video nakon koncerta: Svi su ZANEMELI kada su ih videli zajedno (FOTO)

Vesti 23.04.2023 12:00 0

Nakon spektakularnog koncerta, Eros Ramacoti se video sa jednom Srpkinjom

Evo ko je SRPKINJA sa kojom se Ramacoti video nakon koncerta: Svi su ZANEMELI kada su ih videli zajedno (FOTO)

ATA Images

Koncert Erosa Ramacotija u Beogradu predstavljao je spektakularno muzičko iskustvo za sve prisutne u Areni. Koncert je održan u okviru njegove svetske turneje, a brojni fanovi su došli da uživaju u njegovoj muzici i nezaboravnoj atmosferi.

Eros je počeo svoj nastup sa nekoliko novijih pesama, dok je starije hitove sačuvao za kasnije. Publika je bila oduševljena i nestrpljivo je čekala da čuje neke od njegovih najvećih hitova poput "La Cosa Mas Bella", "Più Bella Cosa" i "Un' Emozione Per Sempre". Kada su te pesme konačno stigle, cela Arena je zapevala sa Erosom i atmosfera je dostigla vrhunac.

Eros Ramacoti je uspeo da se poveže sa publikom i pruži im nezaboravno muzičko iskustvo. Njegova energija i strast prema muzici bili su zarazni i niko nije mogao da ostane ravnodušan na njegov nastup. Svi prisutni su bili oduševljeni njegovim performansom, a mnogi su izjavili da je to bio najbolji koncert koji su ikada videli.

Posebno je bilo emotivno kada je Eros posvetio pesmu svom prijatelju Đorđu Balaševiću, koji je preminuo. Njegove reči su dirnule srca mnogih, a publika je uglas pevala "Lepa protina kći" u njegovu čast.

Uz nezaboravne hitove, koncert je bio prožet i novijim pesmama sa njegovog poslednjeg albuma, čime je pokazao da i dalje ima mnogo toga da ponudi svojoj publici. Nakon dugog i energičnog nastupa, Eros Ramacoti se na kraju zahvalio publici i obećao da će se uskoro ponovo vratiti u Srbiju.

Koncert u Beogradu će se dugo pamtiti kao jedan od najuzbudljivijih muzičkih događaja u glavnom gradu Srbije. Njegova strast prema muzici, kombinovana sa nezaboravnim hitovima, stvorila je nezaboravnu atmosferu i pokazala da je Eros Ramacoti jedan od najvećih svetskih muzičara današnjice.

On je nakon koncerta produžio na večeru u jedan beogradski restoran, odakle su osvanule fotografije koje su mnoge iznenadile. Naime, njemu se pridužila jedna od najmoćnijih Srpkinja što su obeležili i zajedničkom fotografijom. 

Evo ko je SRPKINJA sa kojom se Ramacoti video nakon koncerta: Svi su ZANEMELI kada su ih videli zajedno (FOTO)

Printscreen/Instagram

 

Milka je uz objavu napisala: "Veliki Eros Ramacoti". Nema sumnje da se ekipa sjajno provodila, što je uvek slučaj kada je pevač u našoj prestonici, a mnogi su bili iznenađeni ovim poznanstvom, s obzirom da se smatralo da je njegova bivša devojka Nina Seničar jedina sa kojom je ovako blizak.

Podestimo, sa slavnom novosadskom lepoticom započeo je vezu još davne 2006. godine. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Navodno je Eros bio potpuno lud za Ninom, a šuška se kako je zbog nje napravio i koncert u Novom Sadu.

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra.

- Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka – rekla je Nina svojevremeno za Gloriju. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading