"Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"

Vesti 29.04.2023 11:00 0

Njena životna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim

"Sin mi je bio poput TUMORA koji je hrani sa mnom": Glumica je imala preko 100 ljubavnika, pokušala je da se ubije odmah nakon porođaja jer je bio "GREŠKA"

Printscreen/Instagram

Od kada je 1952. godine debitovala na filmskom platnu u ostavrenju "Ludi od ljubavi", Brižit Bardo je odmah stekla status seks simbola i slavu koju ni jedna žena do tada nije uspela.

Zanosna plavuša pravilnih crta lica, punih usana i sa pegicama na nosu koja je svojom pojavom zaludela planetu, juče je napunila 86 godina. Sve do njene pojave holivudska produkcija je s visine gledala na evrospku kinematrografiju.

Ipak život Brižit Bardo iako je mnogima delovao kao ostvarenje snova, imao je svoje itekako mračno strane. Brižit je četiri puta pokušala da se ubije, isto toliko puta se udavala, imala je preko 100 ljubavnika (uključujući i žene) i iznela je tešku i neželjenu trudnoću koja ju je potpuno promenila.

- Bilo je to ludilo. Neki fotografi su se maskirali u doktore da me iznenade. Nije bilo privatnosti. Bilo je grozno. Rođenje sina povezivala sam s ovom traumom, a Nikolas je bio taj koji je snosio posledice - poznata Francuskinja je otkrila da je rodila dete protiv svoje volje.

- Bio je poput tumora koji se hranio mnome, koji sam nosila u svom natečenom mesu, čekajući samo da dođe blaženi trenutak kada ću konačno da ga se rešim. Noćna mora je dostigla vrhunac, to je bilo neophodno. To doživotno smatram razlogom svoje nesreće - napisala je Bardo i time povredila svog sina.

 

- Gledala sam svoj ravan, vitak stomak u ogledalu kao dragog prijatelja na koga sam htela da zatvorim poklopac mrtvačkog kovčega - opisala je glumica svoju trudnoću u memoarima.

 Kako bi pobacila udarala se u stomak tokom trudnoće, a kada joj se sin rodio pokušala je da se ubije - popila je celu bočicu tableta za spavanje i prerezala vene u njenoj vili u Francuskoj.

Nakon razvoda, puno starateljstvo nad neželjenim detetom dobio je njegov otac Žak Šarije. Legendarna glumica danas je veliki aktivistata prava životinja.

Ponekad je glumica pokušavala da izgladi odnose sa sinom, ali bezuspešno.

Brižit već godinama živi povučen na svom imanju u Sen Tropeu, oktužena brojnim životinjama, kojima je veoma posvećena i zbog kojih je osnovala svoju fondaciju za žaštitu ugroženih i mučenih vrsta.

Ona odbija da vežba i da se podvrgne plastičnoj hirurgiji, jer želi da stari dostojanstvo. Zbog artritisa ne može da hoda bez štapa, a ne želi da ode na operaciju.

 

Komentari (0)
Loading