Gušio se u SUZAMA i jedva je mogao da govori: Ispovest Aleka Boldvina gledala je cela Amerika, ovo je njegova ISTINA!

Najžena Vesti 03.12.2021 15:36 0

U emotivnoj ispovesti (prvi deo) koju je Alek dao povodom ovog slučaja, istakao je da "nema ideju" kako se bojeva municija našla na setu kao i da on "nije povukao obarač"

Gušio se u SUZAMA i jedva je mogao da govori: Ispovest Aleka Boldvina gledala je cela Amerika, ovo je njegova ISTINA!

Printscreen/Youtube


Alek Boldvin rekao je da se ne oseća krivim za nesreću koja se dogodila tokom snimanja filma kada je nenamerno upucao direktorku fotografije, jer on nije bio odgovoran za to što je neko drugi doneo pravu municiju na set. Kako je rekao u prvom intervjuu nakon incidenta on nije imao obavezu da proverava rekvizite i da za ono što se dogodilo treba neko drugi da snosi odgovornost.

Halina Hačins bila je direktorka fotografije novog Boldvinovog filma "Rust". Stradala je 21. oktobra kada je glumac i producent filma, verujući da snima scenu sa lažnim pištoljem, nju upucao i ranio reditelja filma. On je sada dao ekskluzivan intervju novinaru Džordžu Stefanopulosu na televiziji ABC news koji ga je pitao ono što sve interesuje - ko je kriv za nesreću.

Printscreen/Youtube

 

 

- Ne. Ne. Neko je kriv za ono što se dogodilo i ja ne mogu da kažem ko je to, ali znam da nisam ja. Kunem se, da se osećam krivim ja bih se ubio. Da mislim da sam ja onaj ko je nešto skrivio, oduzeo bih sebi život. I ovo ne kažem tek tako - rekao je Boldvin.

- Šta se tamo dogodilo, zašto je rekao baš to i šta je bila istina, kakva je bila realnost, opet nemam pojma. Neko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije ni trebalo da bude na snimanju. Ne znam šta se desilo na tom setu. Ne znam kako je taj metak stigao u taj pištolj. Ne znam - dodao je Boldvin.

 

Komentari (0)
Loading