Nakon žučne svađe sa ženom, popio je ŠAKU TABLETA: Nina Rešića od sigurne smrti spasila ova pevačica

Vesti 16.05.2023 14:40 0

Pokojni pevač Nino Rešić jednom je prilikom "dignuo ruku na sebe", a od smrti ga je spasila kolegica Snežana Đurišić

Nakon žučne svađe sa ženom, popio je ŠAKU TABLETA: Nina Rešića od sigurne smrti spasila ova pevačica

Privatna arhiva

Pokojni pevač Amir Rešić Nino je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica i kolegica Snežana Đurišić spasila ga je u poslednjem trenutku. Sve se dogodilo nakon žestoke svađe s njegovom tadašnjom suprugom.

Naime, kako pevačev prijatelj tvrdi, Nino je tada bio psihički jako loše, pa je u trenutku nemoći odlučio dignuti ruku na sebe. Međutim, Snežana je uspela da ga spasi od smrti.

"Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedno veče je popio šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je kolegicu Snežanu Đurišić, s kojom je inače imao i duet, koji je u tom razdoblju bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca", rekao je Ninov dobar prijatelji, a i sam pevač je tada pričao o tome, a prenosi stori.hr .

"Ne sećam se kad je to točno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao kolegicu Snežanu Đurišić da joj kažem što sam uradio. Ona je kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kad sam se razbudio, osetio sam užasnu bol koji mi je prouzrokovao kateter", rekao je jednom prilikom.

Nino je preminuo 2007. u Bijeljini, gde je i sahranjen, a iza njega su ostale tri kćeri i brojni hitovi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading