Zbog njenih FOTOGRAFIJA u bikiniju gore društvene mreža: Proglasili su je za ženu sa savršenim proporcijama, sada su mišljenja i više nego podeljena

Vesti 03.06.2023 17:40 0

Manekenka Keli Bruk je proglašena zvanično za ženu sa idealnim proporcijama

profimedia

Profimedia

Istraživanje je otkrilo da savršeno telo ima indeks telesne mase od 18,85, a obim grudi - struk - bokovi idealne žene je 99-63-91 centimetara, što znači da se manekenka savršeno uklapa u ove proporcije.

Manekenka, koju je na početku karijere proslavio njen bujni dekolte, bila je i televizijska voditeljka, a sada vodi radijsku emisiju. Ipak, najpoznatija je upravo po tituli žene s najsavršenijim telom na svetu, koje je nešto punačkije, ali idealne je veličine i oblika.

profimedia

Profimedia

 

 

Zanimljivo je da se lepotica nikada nije podvrgavala estetskim korekcijama, već sve duguje svom prirodnom izgledu, a kako njeno telo izgleda u stvarnosti, bez imalo ulepšavanja, najbolje pokazuju fotografije paparaca.

Oni su je u nekoliko navrata 'uhvatili' kako uživa na plaži i ponosno pokazuje svoje obline, ali i njoj je trebalo vremena da počne da se oseća prijatno u svojoj koži.

profimedia

Profimedia

 

Keli Bruk se tokom godina suočila i s brojnim nemilosrdnim komentarima upućenima na račun njenog izgleda, a jednom prilikom je priznala da se tek sada, sa 43 godine, oseća u potpunosti samopouzdano. Iako je tokom godina nabacila i još koji kilogram, to joj sada nimalo ne smeta.

Vlasnica najsavršenijeg tela na planeti od jula 2022. godine u srećnom je braku s italijanskim modelom i glumcem Džeremijem Parisijem, koji je od nje mlađi pet godina, a poznata je i po tome što je bila u vezi s brojnim holivudskim facama, među kojima se najviše ističu glumac Džejson Stetam i zvezda "Titanika" Bili Zejn.

Komentari (0)
Loading