Pre Ronalda Georgina je volela njega: Izgleda kao APOLON, fudbaler mu nije ni do kolena

Vesti 06.06.2023 15:16 0

Georgina i Javi bili su zajedno tokom srednjoškolskih dana i raskinuli su 2011.

Pre Ronalda Georgina je volela njega: Izgleda kao APOLON, fudbaler mu nije ni do kolena

Shutterstock

Georgina Rodrigez je najpoznatija kao partnerka fudbalera Kristijana Ronalda, sa kojim je u vezi od 2016. godine, a poslednjih meseci se šuška da je njihova veza u krizi. Prošlog aprila, par je dobio ćerku, koju su nazvali Bela Esmeralda, ali je pretrpeo težak udarac kada je devojčicin brat blizanac preminuo tokom porođaja. Kristijano i Džordžina ranije imaju ćerku Alanu (4), a on je uz pomoć surogat majki dobio sina Kristijana Juniora (11) i blizance Matea i Evu (4).



Kako je manekenka otkrila u svojoj emisiji 'I'm Georgina', upoznala je fudbalera u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu, gde je radila. Nekoliko meseci kasnije pozvao ju je na večeru i hemija između njih je bila veoma opipljiva. Iako je poznato da je Rodrigez pre Ronalda živela mnogo skromnije, mnogo manje se zna o njenom ljubavnom životu. Međutim, strani mediji su svojevremeno otkrili sa kim je bila pre fudbalera.

Reč je o 28-godišnjem avanturisti i fotografu pod nadimkom „Divlja Java“, koji je bila njena velika srednjoškolska ljubav, a koji je privukao ogromnu pažnju učešćem u španskom rijalitiju „Ostrvo iskušenja“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi (@salvajetravel)

Njihova veza okončana je 2011. godine i nikada nisu javno govorili o tome šta je dovelo do kraha njihove ljubavi. Ali strani mediji su pisali da su raskinuli jer je Georgina želela da se bavi modelingom, pa je otišla iz španskog grada Jaca u Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javi (@salvajetravel)



Pet godina nakon završetka veze, argentinska lepotica je upoznala Ronalda, koji ju je odveo na prvi sastanak u Diznilend. Njihove fotografije su za nekoliko sekundi preplavile svet. Svi su želeli da znaju ko je zanosna crnka pored fudbalera koji je prethodno ljubio jednu od najlepših žena sveta, rusku manekenku Irinu Šajk. Inače, Georgina je rođena 1994. godine u Argentini, ali je odrasla u severnom delu Španije. Njen otac Horhe, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši fudbaler koji je odležao deset godina zatvora zbog dilovanje droge, pa su se mala Georgina i starija sestra Ivana našle same sa majkom u siromaštvu.


Da bi se izvukla iz bede, Georgina je pokušala da postane profesionalna baletska igračica, ali nije uspela jer je njeno telo počelo ubrzano da se razvija. Tada je želela da studira modu, ali joj je novac bio prepreka uspehu, a onda je 2011. usledila velika tragedija. Njena majka je poginula u saobraćajnoj nesreći, nakon čega se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim otišla u Englesku da radi kao čistačica, dadilja i završi fakultet.

Vratila se u Španiju sa znanjem engleskog jezika, diplomom i iskustvom i preselila se u Madrid, ali joj je i dalje bio potreban novac, pa se zaposlila u Guči prodavnici. „Odmah su mi zapali za oko njena lepota i telo“, rekao je jednom Kristijano, a ona je priznala da je po prirodi veoma stidljiva i da se trese pred njim.

 
Komentari (0)
Loading