"Nekada je izgledala zdravo": Fanovi Arijane Grande zaprepašćeni njenim novim izgledom, svi se pitaju šta joj se desilo

Olja Jelić Vesti 07.06.2023 09:27 0

Nakon videa u kojem se pojavila mnogi misle da pop zvezda izgleda neprepoznatljivo

"Nekada je izgledala zdravo": Fanovi Arijane Grande zaprepašćeni njenim novim izgledom, svi se pitaju šta joj se desilo

Pixbay

Čuvena pop diva Arijana Grande zabrinula je fanove nakon što je na internetu podelila video na kojem izgleda potpuno drugačije nego do sada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

 

Njeni fanovi, ali i oni koji to nisu odmah su počeli da pišu teorije i da iskazuju zabrinutost zbog izgleda čuvene pevačice. Na njemu se vidi da je dosta smršala i da su joj obrazi upali, a lice bledo.

Arijana je nedavno podelila novi TikTok video u kojem je reklamirala jedan svetski poznat brend za negu žena i to iz svog doma. Arijana na snimku nosi ružičastu majicu bez rukava u jednom i belu duksericu u drugom. Kosa joj je bila skupljena u rep, pa su joj bili vidljivi lice i vrat.

Izgledala je mnogo bleđe nego što bi inače izgledala, a lice joj je delovalo toliko sitno da su mnogi pomislili da je bolesna. 

Grande je objasnila da je za tu promenu kriva šminka koju je pomenula u naslovu videa.

 

 

 

- Ko još zna kakav je osećaj? Šminka čini svu razliku... ali nikada se nećemo zasititi olovke za oči ili olovke za usne - napisala je ona.

Mnogi njeni pratioci i gledaoci nisu bili zainteresovani za proizvod koji je reklamirala. Mnogo ih je više zanimalo zašto izgleda toliko drugačije. Komentari su se nizali da izgleda bolesno, da saki put izgleda drugačije, pitaju se šta se desilo sa njom. 

Grande se obratila ovim komentarima u TikTok-u rekavši:

- Samo sam želela da se pozabavim vašom zabrinutošću u vezi sa svojim telom. Mislim da bi trebalo da budemo nežniji i malo prijatniji kada komentarišemo tela ljudi, bez obzira na sve -  objasnila je ona u klipu, pa je dodala:

- Postoji mnogo različitih načina da izgledate zdravo i lepo. Lično znam, za mene, telo sa kojim ste poredili moje sadašnje telo bilo je najnezdravija verzija mog tela.

 

 

- Pila sam mnogo antidepresiva, loše sam se hranila, bila sam na najnižoj tački svog života objasnila je ona.

 

Komentari (0)
Loading