"Ja sam zver": Poznata glumica priznala da brije lice i da to radi svaki drugi dan

Jelena Vukelić Vesti 08.06.2023 15:03 0

Glumica Eva Mendes nedavno je započela diskusiju na Instagramu o problemu dlačica na licu, a potom je objavila video u kojem otkriva kako se nosi s tim jer je, kako kaže, celi život imala taj problem.

"Ja sam zver": Poznata glumica priznala da brije lice i da to radi svaki drugi dan

Profimedia

Eva Mendes je na Instagram profilu podelila snimak kako uklanja dlačice sa svog lica, a neki od njenih fanova su bili radoznali pa su je pitali koliko često obavlja ovakav tretman.

"Ja sam zver, pa mi verovatno treba ovaj tretman svaki drugi dan. Dlake mi ponovo izrastu čim se naježim. Razumete li? Doslovno ću obrijati noge pod tušem, a onda se samo naježim i sav taj trud bude uzaludan", napisala je Eva Mendes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

"Brijem svoje lice. Dobila sam i mnogo komentara od žena koje godinama briju lice - u redu, pretpostavljam da je 'dermaplaning' preferirani izraz", dodala je Mendes u svojoj objavi.

Tretman koji je Mendes prikazala na svom Instagram profilu je poznat kao dermaplaning - tehnika kojom se uz pomoć "nožića" uklanjaju površinski slojevi kože, što rezultira uklanjanjem dlačica, ali takođe smanjuje vidljivost ožiljaka od akni i bora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva ne krije da redovno posećuje različite kozmetičke tretmane, nedavno je otkrila da je izvela i tretman poznat kao dijamantski piling lica. Pored toga, ističe često odlaske kod pedikira i frizera.

Komentari (0)
Loading