Deniz Ričards zablistala kao u stara dobra vremena: Iako je izgledala poput dive, fanovi su shvatili da je opet potražila pomoć plastičara

Olja Jelić Vesti 09.06.2023 15:39 0

Deniz Ričards na novim fotografijama izgleda prelepo, iako je mnogi fanovi prozivaju da je uništila svoju lepotu brojnim estetskim korekcijama

Deniz

Profimedia

Nekada fatalna plavuša, slavna glumica Deniz Ričards iznenadila je pratioce novim fotografijama na kojima izgleda mnogo mlađe i "svežije" nego pre samo nekoliko nedelja. Iako se najpre mislilo da je slike doradila filterima, kada pogledate fotografije nastale na crvenom tepihu od pre samo nekoliko dana sa "Race To Erase MS Gale", jasno je da ponovo potražila pomoć plastičnog hirurga.

 

 

Kada se tu doda i profesionalna šminka i slično, ne čudi što je Deniz zaista zablistala na događaju kao u dobra stara vremena. U narandžastoj satenskoj haljini izgledala je poput dive.

 

 

Sada su mnogi pohvalili Deniz što je korekcije odradila suptilno, iako njene ruke i dalje otkrivaju prave godine kojih nije malo - nekadašnja plavuša sa 52 godine zagazila je u šestu deceniju. 

Interesantno je da je tada čak i bizarni prizor pao u drugi plan nakon krupnih kadrova na lice glumice. Poslednjih godina više se pisalo o njenim operacijama nego o ulogama. U jednom trenutku mnogi su mislili da je imala šlog, s obzirom koliko joj se lice iskrivilo od filera. 

Ipak, negativni naslovi nisu smetali Deniz koja je bila u fazonu "samo nek' se piše". Uprkos kritikama, ali i molbama fanova da se okane operacija, Ričards nije imala nameru da prekine.

Žena koja je nekad bila sinonim za lepotu danas je bleda senka sebe. Iako bi joj na telu pozavidele i daleko mlađe, kada je reč o njenom liku, situacija je potpuno drugačija.

Iako na Instagramu izgleda kao avion, uživo je situacija potpuno drugačija, a glumica je samo bleda senka one lepotice koja je nekad "harala" Holivudom.

 

 

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem devedesetih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

 

 

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin i Lolu Šin, ali i zbog učešća u rijalitiju " Real Housewives of Beverly Hills".

Komentari (0)
Loading