Povukla se sa Instagrama i rodila četvrto dete: Fotografija Jelene bin Drai posle mnogo vremena potvrđuje da je i dalje prelepa

Olja Jelić Vesti 14.06.2023 14:52 0

Bivša manekenka Jelena bin Drai posetila je Srbiju, javljaju domaći mediji, a tom prilikom je nastala fotografija koja zaista ostavlja utisak

Jelena bin Drai

Printscreen/Instagram

Proslavljena manekenka Jelena bin Drai, nekadašnja Mis Jugoslavije koju smo upoznali kao Jelenu Jakovljević, dugo je spadala za jednu od najlepših žena na našim prostorima.

Ona već godinama živi daleko od Srbije, budući da je u braku s arapskim šeikom Saidom bin Draijem, a par je svio porodično gnezdo u Dubaiju, gde uživaju u raskošnoj vili.

 

 

Jelena je, inače, pre nekoliko godina donela odluku da se povuče s društvenih mreža, pa na Instagramu nije imala nijednu objavu od 2020. godine, a u međuvremenu je bilo novina u njenom privatnom životu. Ona je, naime, na svet donela četvrto dete, pa su tako šeik Bin Drai i ona danas ponosni roditelji Asje, Hilala, Hamdana i Rašida.

 

 

Od tada smo je viđali samo na fotografijama na tuđim profilima na Instagramu, kao tokom Svetskog prvenstva u Kataru, koje je pratila u društvu porodice. Sada smo ponovo imali priliku da vidimo nekada najlepšu ženu Jugoslavije, a ona je i dalje očaravajuća.

Kako su javili domaći mediji, Jelena je posetila rodnu zemlju, a u Beogradu je odmah otišla u kupovinu. Tom prilikom ju je drugarica snimila dok je nosila dugačku zelenu haljinu, a bivša manekenka izgledala je uobičajeno božanstveno, otmeno i ostavila snažan utisak.

 

 

Podsetimo, Jelena je od 2008. godine u braku sa Saidom bin Draijem, a par je u Dubaiju organizovao veliko i luksuzno venčanje, kom je prisustvovalo 300 zvanica.

Komentari (0)
Loading