On je "kriv": Evo ko je spojio Šakiru i Luisa Hamiltona

Jelena Vukelić Vesti 20.02.2024 14:15 0

Nakon što su fotografisani u Barseloni kako proslavljaju Hamiltonovo drugo mesto na Velikoj nagradi Španije, kolumbijska pevačica i zvezda Formule 1 ponovo su se družili u Majamiju.

Šakira

EPA

Dakle, ponovo su viđeni zajedno, što podgreva glasine o njihovoj navodnoj vezi.  Šuška se da je vozač Formule 1 Karlos Sainz glavni krivac za to što su Luis Hamilton i Šakira navodno zajedno. Kako tvrdi španski novinar Pip Estrada, Sainz se dugo druži sa Hamiltonom, a pošto je znao da on obožava njenu muziku, logičan korak bio je da ih upozna. 

 

 

Da podesetimo, Šakira je objavila da se rastala od fudbalske zvezde Žerara Pikea u junu 2022. nakon 11 godina, dok je Hamilton s druge strane povezivan sa nizom poznatih žena, poput Rite Ore i Niki Minaj, nakon razvoda od Nikol Šerzinger.

Inače, Šakiru su nedavno povezivali sa Tomom Kruzom. Navodno je flertovao sa kolumbijskom pevačicom, a ona baš i nije bila zainteresovana za vezu sa holivudskom zvezdom.

- To je bio ogroman udarac za Tomov ego, još više ga je zabolelo  jer on smatra Luisa prijateljem", rekao je izvor za Radar Online.

 
Komentari (0)
Loading