Elegancija na prvom mestu: Kejt Midlton zablistela u zelenoj haljini na finalu Vimbldona dok Novak Đoković i Karlos vode epsku bitku

Vesti 16.07.2023 15:17 0

Kejt Midlton, poznata po svom izvanrednom stilu i eleganciji, još jednom je privukla pažnju medija i obožavatelja kada se pojavila na finalu Vimbldona 2023. godine

kejt mid

Profimedia

Ovaj prestižni teniski turnir, koji je privukao pažnju širom sveta, doneo je uzbudljivo finale između legendarnog Novaka Đokovića i mladog talentovanog Karlosa Alkaraza.

Kejt Midlton je izabrala zelenu haljinu uz telo koja je istakla njenu gracioznu figuru. Ova boja je odgovarala teniskom terenu i atmosferi Vimbldona, gde je trava upečatljiva karakteristika. Haljina je elegantna i klasična, s dozom suptilne sofisticiranosti koja je odražavala Kejtov bezvremenski stil.

Njen izbor je bio dobro promišljen, prateći protokol i održavajući pristojan izgled. Ova haljina se ističe svojom jednostavnošću i čistim linijama, istovremeno otkrivajući Kejtovu modnu osvešćenost i eleganciju.

Uz zelenu haljinu, Kejt je upotpunila svoj izgled minimalističkim nakitom i diskretnom šminkom. Njeni plavi oči su se istakli, a kosa je puštena, ističući njen prepoznatljiv stil.

Kejt Midlton je uvek bila strastvena ljubiteljka sporta, a posebno tenisa. Njeno prisustvo na finalu Vimbldona je velika podrška Novaku Đokoviću i njegovom rivalu Karlosu Alkarazu.

 

Komentari (0)
Loading