Gde je žena zmaj brutalnog izgleda? Džej Lo izgleda neprepoznatljivo, u izgužvanoj majici i sa ućebanom kosom

Olja Jelić Vesti 18.07.2023 16:02 0

Ni Dženifer Lopez neće biti drago kad vidi fotografije koje su paparaci napravili.

Dženifer Lopez

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez ima dušu. Posle toliko godina karijere, scenskih nastupa i paparaca sa svih strana, došao je trenutak da latino divu po prvi put vidimo nesređenu. Dženifer Lopez rado pokazuje kako izgleda bez šminke, što dokazuju i mnogobrojni lajvovi koje drži na društvenim mrežama. Uživa u prirodnom izdanju, ali najnovije fotografije privukle su mnogo pažnje.

Reč je o sportskom izdanju. Latino diva je obukla crne helanke, najobičniju belu majicu, sportske bele patike i torbu brenda "Birkin" koja košta neverovatnih 21.000 evra! Ipak, svi su primetili detalje koji su, kako kažu korisnici mreža, "otkrili da je Džej Lo ustala na levu nogu". Kosa je bila nesređena, a majica izgužvana, što je prilično neuobičajeno za pevačicu i glumicu.

"Šta joj se desilo?", "Gde je ona žena zmaj brutalnog izgleda?!", "Zar latino diva ne drži lekciju i mlađima kada je izgled u pitanju?", "Samo da je majicu ispeglala...", "Čovek može da izgleda kako hoće, samo nikada ne treba da nosi sažvakanu odeću", "Ima i ona dušu", "Baš je briga, svakako je najlepša", glase samo neki od komentara...

 

Komentari (0)
Loading