Selo gori, a Barbi se češlja

Olja Jelić Vesti 20.07.2023 14:41 0

Sinoć je u Beogradu održana premijera "Barbie" filma

Premijera Barbi filma

Foto Alo

Čitav svet je oduševljen "Barbie" filmom. Margo Robi savršeno je dočarala omiljenu junakinju našeg detinjstva, a Rajan Gosling se takođe sjajno pokazao u ulozi Kena.  Barbimanija je toliko rasprostranjena da je zavladala modnom i bjuti industrijom. Mnogim zvezdama je roze postala omiljena boja.

Premijera ovog mega popularnog filma održana je sinoć u Beogradu. Mnogo poznatih ličnosti je prisustvovalo premijeri u Ada molu, bez obzira na jako nevreme koje je zahvatilo prestonicu. 

Jedna od njih je bila naša poznata manekenka Danijela Dimitrovska koja je izgledala prelepo u roze, svetlucavoj haljini na jedno rame. Istakla je njenu figuru, pre svega noge, njen zaštitni znak. Za lepom Danijelom su se svi okretali. 

Još jedna zvezda koja je oživela Barbi je i Sara Jo, koja je ponela sličnu haljinu kao i Danijela. Ista boja, diskretne šljokice, ali za nijansu drugačiji kroj su savršeno pristajali popularnoj pevačici. 

Ali titula srpske Barbi defintivno pripada manekenki Sofiji Milošević. Ona je nosila mini haljinu u prepoznatljivoj roze boji, koja se vezivala oko vrata. Šljokice na jednom delu haljine su samo dodatno ulepšale autfit. Providne rukavice i srebrna torbica su se uklopile u ovaj autfit, a mejkap u Barbi stilu je perfektan. 

I pevačica Anđelina je ispoštovala estetiku filma. Barbi komplet uz plavu periku su predstavljali sjajnu transformaciju. 

Dok su lepotice pozirale na terasi tržnog centra, videlo se da se nevreme približava. U jednom trenutku je počela oluja, zbog koje su svi morali da utrče u tržni centar, a prva Sofija Milošević koja je zbog nevremena prekinula intervju. 

Nevreme je bilo toliko jako da je nosilo sve pred sobom. Ceo Beograd je bio pogođen olujom, nebo je praktično bilo crno, ali nije omelo dobro raspoloženje i svu lepotu ove premijere. 

Ovaj događaj je možda i najbolja ilustracija Barbi estetike, uz koju su odrastale generacije devojčica, odnosno posmatranje sveta kroz ružičaste naočare koje negiraju ono što je zapravo stvarnost. 

Komentari (0)
Loading