Holivudska diva kupila kuću u Hrvatskoj: Blam mostarskog arhitekte se još prepričava, nije znao ko je Selma Hajek

Marina Đurđević Vesti 21.07.2023 15:40 0

Mostarski arhitekta, je sarađivao sa poznatom glumicom Selmom Hajek , a da nije ni znao ko je ona

selma hajek

Shutterstock

Mostarski arhitekta Amer Tanović, skoro 17 godina živieo u Njujorku, a za podcast "Sredinom" otkrio je kako je sarađivao sa poznatom glumicom Selmom Hajek, a da nije ni znao ko je ona.

Trenutno radi na više projekata, jedan od njih je završnica Hilton hotela u Rijeci, ali i kuća poznate Selme u Hrvatskoj, od njega saznaje podcast portala Bljesak.info.

"Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smem govoriti detalje, nije to nikako u redu " ispričao je arhitekta i poručio da je ta kuća njen beg od reflektora.

@bljesak.info Kako sam pravio kucu #salmahayek u #hrvatska Amer Tanovic, arhitekta iz #mostar u #podcast #sredinom ♬ original sound - Bljesak

"Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni ko su", dodao je i poručio da je posao dobio preko svoje matične firme u Njujorku.

"Znaju da sam ja u ovom delu i da imam projekte koje ovde radim, pa su me zamolili i rekli  da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekat ako mogu i ako se to njoj svidi ", tako opisuje početak saradnje sa Selmom.

Napominje da se radi o vrlo jednostavnoj ženi koja želi da uživa u Hrvatskoj, na jednom ostrvu gde joj ne trebaju telohranitelji, niko je ne može fotografisati tamo, pa na miru može da šeta i uživa sa porodicom.

Komentari (0)
Loading