Vraća se glumi: Megan Markl ponuđena uloga koju je trebalo da igra princeza Dajana

Marina Đurđević Vesti 22.07.2023 10:35 0

Nastavak ovog filma čega se već decenijama, a malo je poznato da su princezu Dajanu ubeđivali da zaigra u njemu

megan

Shutterstock

Nastavak ovog filma čega se već decenijama, a malo je poznato da su princezu Dajanu ubeđivali da zaigra u njemu. Ona to nije učinila, filma još uvek nema, ali se šuška da bismo umesto nje mogli da gledamo suprugu njenog mlađeg sina!

Mnoge devojčice odrastaju maštajući da postanu princeze, dok neke zamišljaju sebe kao poznate glumice, a vojvotkinji od Saseksa Megan Markl pošlo je za rukom da ostvari oba ova sna.

Doduše, njena glumačka karijera nije joj donela neke ogromne uspehe, ali je bila i relativno poznata i bogata i igrala je u popularnoj seriji ("Suits") pre nego što se udala za princa Harija, sina britanskog kralja Čarlsa III.

Međutim, zbog svog ulaska u kraljevsku porodicu Megan Markl je napustila glumačku karijeru, a mediji sada pišu da bi ona mogla da joj se vrati.

Nakon što su, u sada već čuvenom Megzitu, Hari i Megan napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju, oni se upadljivo trude da se okruže holivudskim džet-setom, a princ je snimljen pre nekoliko godina kako čelnicima Diznija priča da njegova supruga može da "pozajmljuje glas" u crtaćima, skoro kao da ih moli da je angažuju.

Nije poznato želi li Megan Markl da se vrati glumi, ali nemački magazin "Gala" piše da ona na stolu ima jednu veliku ponudu.

Navodno je vojvotkinji od Saseksa ponuđena uloga u filmu "Telohranitelj 2", gde bi igrala pored Kevina Kostnera. U pitanju bi bio nastavak čuvenog dilma iz devedesetih, u kom je glumila muzička diva Vitni Hjuston i koji se željno iščekuje već decenijama.

Kako je Kevin Kostner jednom prilikom ispričao, kada se tek javila ideja o snimanju drugog dela "Telohranitelja", on je poželeo da glavnu žensku ulogu igra princeza Dajana, majka princa Harija.

"Sećam se da je bila neverovatno slatka preko telefona i pitala me: "Hoćemo li imati nešto kao scenu poljupca" bila je zabrinuta princeza, prema sećanju Kevina Kostnera.

"Rekla je to uz mnogo poštovanja Bila je pomalo nervozna jer se njenim životom upravljalo. Rekao sam joj: "Da, biće malo toga, ali možemo da napravimo da to bude okej" ispričao je Kostner.

Iako princeza Dajana nije ni prihvatila ni odbila ovu ponudu, Kostner je sa saradnicima spremao scenario, a jednom prilikom je otkrio da je verziju scenarija zasnovanom na životu princeze od Velsa dobio baš dan pre njene saobraćajne nesreće 1997. i, potom, smrti u Parizu.

Komentari (0)
Loading