Isplivala tajna sa snimanja filma "Betmen": Mrežama kruži snimak sa audicije, Kristijan Bejl nije bio ni u planu za glavnu ulogu

Olja Jelić Vesti 27.07.2023 10:30 0

Usled popularnosti filma "Oppenheimer" u kojem Kilijan Marfi tumači glavnu ulogu, na društvenim mrežama isplivao je snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmana.

Kilian Marfi

Profimedia

Usled popularnosti filma "Oppenheimer" u kojem Kilijan Marfi  tumači glavnu ulogu, na društvenim mrežama isplivao je snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmana.

Snimak prikazuje Marfija u odelu kao Brusa Vejna. Njegov glas Betmana ima sličan, hrapavi ton kao i glas Kristijana Bejla koji je tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita.

"Kilijan ne bi bio dobar Betman, izvinite. Bio bi to Val Kilmer ponovo", bio je jedan od komentara na Tviteru.

"Mislim da bi Marfi bio više u stilu Majkla Kitona. Nekonvencionalniji pogled na Brusa", komentarisao je drugi.

Mnogi su zaključili da je Marfi mogao biti dobar Betman, ali da je bio neverovatno strašan i da je više odgovarao za ulogu negativca. Sam Marfi i reditelj Kristofer Nolan dele ovo mišljenje.

 

 

"Kada smo imali naš prvi razgovor, mislim da smo obojica znali da neće na kraju igrati Betmana", rekao je Nolan u razgovoru s Marfijem za "Entertainment Weekly".

"Stvarno sam želeo da idem na set s tobom, hteo sam da te snimim na filmu. Uradili smo te ekranske testove vrlo razrađeno, na 35 mm.. Bila je električna atmosfera u ekipi kada si počeo glumiti", poručio je Kilijanu.

"Dobili smo nastup Kristijana Bejla, što je zadivljujuća interpretacija te uloge", nedavno je Marfi rekao za "GQ".

"Nikada sebe nisam smatrao pravim izborom za Betmana. Za mene je to uvek bio Kristijan Bejl".

 

."

Komentari (0)
Loading