Rajan nije otac tvojih ćerki? Blejk Lajvli na teškim mukama, odgovorila na pitanje koje joj ovih dana svih postavljaju i nije joj bilo lako

Jelena Vukelić Vesti 01.11.2023 09:56 0

Glumica Blejk Lajvli našla se u neprijatnoj situaciji, jer je svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu morala da odgovori na jednostavno pitanje - Da li je glumac i njen suprug Rajan Rejnolds, zaista, otac njenih ćerki?

Blejk Lajvli

Shutterstock

Podsetimo, pre nekoliko dana svet je ostao u čudu kada je glumica na pitanje fana: "Kako imaš četvoro dece?" odgovorila na neobičan način. Ona je u komentarima označila svog personalnog trenera.

A, onda...

Komentari fanova su eksplodirali za relativno kratko vreme, a Blejk Lajvli je na kraju dana ostala sa mnošto poruka od njenih pratilaca, ali i spekulacijama o "tajnim aferama".

Ipak, svima omilljena ličnost iz sveta filmske industrije je odlučila da reši misteriju, te je nedavno potvrdila i informaciju da je Rajan Rejnolds, zaista, biološki otac njenih ćerki, a da je personalni trener, pa, samo personalni trener.

"Čekajte, ne. On nije otac. On je osoba koja mi pomaže da stanem u svoju odeću. Čak je bolji prijatelj nego što je trener...", napisala je Blejk, te razjasnila celokupnu situaciju.

Komentari (0)
Loading