Supruga Marinka Rokvića objavila svoj recept za moćnu SASI VODU: Dodala jednu NEOBIČNU voćku, a ovaj napitak je sada prava BOMBA!

Najžena Vesti 29.07.2021 09:31 0

Slavica Rokvić svojim Instagram profilom inspiriše brojne žene raznim receptima, motivacionim porukama, kao i savetima za dom

Supruga Marinka Rokvića objavila svoj recept za moćnu SASI VODU: Dodala jednu NEOBIČNU voćku, a ovaj napitak je sada prava BOMBA!

Printscreen/Instagram

Supruga Marinka Rokvića na svom Instagram profilu objavila je njen recept za čuvenu SASI vodu, predviđenu za mršavljenje, smanjivanje nadusti, ali i za hidriranu kožu.

Slavica Rokvić obradovala je svoje pratioce, a njen recept vam prenosimo u celosti. 

 

 

 

- Drage moje, sigurno ste čule za SASI vodu. Voda koja smanjuje nadutost i poboljšava probavu.

Sastojci:

  • voda
  • rendani ili seckani đumbir
  • krastavac na kolutove
  • limun na kolutove sa korom, ako je organski, ako nije samo sok limuna
  • listovi nane

Sastaviti uveče i sutradan piti.


A ova moja današnja kombinacija eksplozije ukusa, vitamina i boja obradovaće sve vas koji uživaju u prirodnom rashlađivanju.
Napravila sam Sasi vodu po receptu koji sam vam napisala na početku teksta. Uveče sam takođe pojedinačno izmiksovala lubenicu, divlju borovnicu i malinu. Sipala ih u silikonske modlice pa u zamrzivač celu noć. Ujutru u Sasi vodu dodala kockice zaleđenog voća, još listića mohito nane, cvetiće lavande i domaći sok od zove ( po ukusu ). Probajte, zažmurite i udahnite duboko. Miris koji će nas tako lako opiti da ćemo na trenutak pomisliti da smo negde na nekoj predivnoj destinaciji npr. Santorini, more, pesak, sunce, belo-plava kombinacija kuća, galebovi, uske uličice, bugenvilije,…. I ovakvo putovanje blagotvorno deluje na organizam. Budni sanjajmo. Radujmo se tuđoj sreći jer tako pokazujemo da smo spremni da ugostimo sreću i u sopstvenim životima - napisala je supruga proslavljenog srpskog muzičara. 

 

Komentari (0)
Loading