Ovakav autfit još niste videli: Eva Mendes pozira u sunđerima i savršeno joj stoji

Olja Jelić Vesti 04.08.2023 12:39 0

Eva Mendes je pomerila granice mode sa kuhinjskim sunđerima, a evo i kako.

Eva Mendes

Shutterstock

Eva Mendes pozira u sunđerima i pogodite šta? I to joj savršeno dobro stoji. Naime, glumica je na Instagramu podelila fotografije u simpatičnom autfitu.

Glumica je odavno pokazala da može da nosi skoro sve, a da joj to savršeno pristaje. Međutim, upravo je modne izazove podigla na novi nivo tako što je nosila haljinu potpuno napravljeno od šarenih sunđera za posuđe. Glumica je na Instagramu podelila niz fotografija u kojima pozira u nekonvencionalnoj haljini. Na slikama, Eva pozira u zelenim, narandžastim i plavim sunđerima iz sopstvene Skura Style linije koje je da ukombinovala sa nočarima za sunce ovalnog oblika u boji limete i dramatičnim zlatnim minđušama. Zlatna narukvica i šnala za kosu su upotpunili ceo izgled. Uz crvenokosi rep, ona je i šminku dovela do savršenstva sa suptilnom konturom, dugim trepavicama i roze usnama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Eva Mendes pozira u sunđerima, a Rajann Gosling je reklamira

U intervjuu za "Capital" na Tik Toku, Rajan Gosling je u razgovoru sa Margo Robi izreklamirao i sunđerastu haljinu svoje supruge. Naime, on je na simpatičan način pomenuo haljinu u razgovoru, a kada je objasnio da se boja sunđera menja, tačnije da njihov logo nestaje, Margot se oduševila priželjkujući da ima takve sunđere, a takvim željama se pridružila i voditeljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

 

Da li biste vi imali hrabrosti da kreirate i nosite ovakav autfit?

Komentari (0)
Loading