Epidemija rastanaka u Holivudu: Veza Sandre Bulok na klimavim nogama, uskoro bi mogla da se završi

Olja Jelić Vesti 04.08.2023 14:20 0

Kako prenosi "Us Weekly", dugogodišnja veza Sandre Bulok i fotografa Brajana Rendala uskoro bi mogla da se završi.

Sandra Bulok

Shutterstock

Za brojne zvezde ova godina je bila najbolja dosad, te će je pamtiti samo po lepim trenucima. Međutim, čini se da će neki ipak prvu polovinu godine pamtiti po razvodima i raskidima kroz koji su prošle.

Kako prenosi "Us Weekly", dugogodišnja veza Sandre Bulok i fotografa Brajana Rendala uskoro bi mogla da se završi. Iako su se sve ovo vreme trudili da zadrže svoju vezu podalje od javnosti, ova vest ipak je stigla do medija.

 

 

Otkako su prošle godine uzeli "vreme da razmisle o svemu", te nikako ne uspevaju da "pohvataju konce" i srede emocije. Šanse za pomirenjem su navodno minimalne, a ovo nije prva prepreka u njihovoj vezi.

"Čini se kako se Sandra nada nekom čudu, da će ipak uspeti da posloži sve stvari nakon dugog perioda koji su proveli razdvojeni", potvrdio je izvor blizak paru.

Podsetimo, par je u vezi od avgusta 2015, kada ga je glumica angažovala da fotografiše rođendansku proslavu sina Luja, a tokom godina su imali mnoge uspone i padove, raskide i "hlađenja".

 

 

 

Ono što je od početka privuklo Sandru na Brajanu je to što se uz njega osećala sigurnom. "On je onaj muškarac koji će joj uvek otvoriti vrata, pridržati jaknu i pomoći joj da je odene. Brajan brine o njoj na najbolji mogući način, a ona se uz njega oseća voljenom", otkrio je izvor blizak glumici 2017. godine.

Uprkos svoj toj ljubavi, glumica nikada nije pristala s Rendalom da ode pred oltar. U novembru 2021. otkrila je kako su srećni i ovako, te da im nije potreban papir za dokaz njihove ljubavi.

"Ja sam neko ko zna kako izgleda razvod. Pronašla sam sada ljubav svog života i imamo zajedno troje dece, budući da on ima stariju ćerku, i to je najbolja moguća stvar. Nije mi potreban papir kako bih pokazala da sam odana partnerka i odana majka", izjavila je jednom prilikom.

Komentari (0)
Loading